Πηδώντας την κόρη χαζεύοντας την μάνα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Χ. Ο πατέρας μου έχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και από αυτό και πολλές γνωριμίες. Μια από τις γνωριμίες του ήταν αυτή του κυρίου Κώστα. Ο κύριος Κώστας είχε μια γυναίκα 39άρα με κάτι βυζάρες και έναν κώλο χάρμα! Πάντα την χάζευα όταν πηγαίναμε εκεί για φαγητό.

Όταν μας φιλοξένησε στο σπίτι τους ο κύριος Κώστας δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν απίστευτο! Η βυζαρού γυναίκα του μας υποδέχτηκε με αγκαλιά. ο πούτσος μου πρέπει να την άγγιξε στην κοιλιά. Ίσως να μην το κατάλαβε αυτό που με έκανε να θέλω να χύσω. Ήταν η κόρη του κυρίου Κώστα η Μπέτυ (λέω εγώ τώρα). Η Μπέτυ ήταν δεκαοκτώ ετών, με υπέροχο σώμα και μαύρα μαλλιά. Αυτό που με ερέθιζε ήταν το βλέμμα της. Είχε αυτό το «γαμιέμαι» βλέμμα που σε κάνει να θες να την γαμήσεις.

Με την Μπέτυ πιάσαμε αμέσως παρέες. Καλό κορίτσι και... παρθένα, όπως μου είπε σε μια συζήτησή μας. Καύλα εγώ. Κάθε τρεις και λίγο έχυνα όπου έβρισκα. Ο ξενώνας είχε γεμίσει σπέρμα σε μια γωνία.. Η Μπέτυ έδειχνε να θέλει να το «φάει το φιστίκι» αλλά δεν την έβλεπα τολμηρή. Αλλά μια νύχτα, κοίταξε το κινητό μου το οποίο είχα φουλ σε βίντεο τσόντες. Το κοίταξε και είπε:

-    «Διεστραμμένε, τι έχεις εδώ;»

Γελώντας εγώ, της πήρα το κινητό κι εκείνη είπε:

-    «Δεν έχω δει πούτσα από κοντά…»

Εγώ έμεινα μαλάκας αλλά κατάλαβα που το πήγαινε.

-    «Θες να δεις;»

Εκείνη είπε ναι με ευκολία. Το είχε σχεδιάσει η πουτανίτσα. Έτσι, άνοιξα το φερμουάρ και τον έβγαλα έξω, όχι πολύ καυλωμένο. Η Μπέτυ τον κοίταξε.

-    «Σ' αρέσει;», την ρώτησα.

Εκείνη άπλωσε το χέρι της και τον έπιασε ελαφρά. Καύλωσα.

-    «Είναι σκληρός!», μου λέει.

-    «Έτσι γίνεται όταν ερεθίζεται…»

Με κοίταξε και είπε:

-    «Θα πόναγε αν….;» είπε.

-    «Άντε! Ακόμη να κάνεις κάτι;»

Εκείνη μπήκε στο νόημα και άρχισε να μου τον γλείφει. Μετά της είπα να τον ρουφήξει. Το έκανε με ευχαρίστηση. Ήταν άμαθη και παραλίγο να μείνω ανίκανος αλλά δεν με χάλαγε. Μετά έστρωσε η πίπα. Μετά της είπα να σκύψει. Γονάτισα και της έγλειψα το μουνάκι. Τρελάθηκε στην καύλα! Έτσι τον έβαλα στο μουνάκι της. άρχισα να την γαμάω γρήγορα. Αν και πονούσε δεν είπε να της τον βγάλω ούτε μια στιγμή.

Τι καύλα! Στενό μουνάκι και υγρό. Ήθελε πούτσα. Εγώ ωστόσο, άρχισα να σκέφτομαι πάνω στο γαμήσι την μάνα της. Και σκεφτόμουν εμένα στην μέση και τις δύο ξαπλωμένες δίπλα μου να με γλείφουν και να γαμιούνται. Έβαλα δύναμη. Η Μπέτυ πόνεσε και είπε να σταματήσω. Έτσι το πήγα πιο σιγά…

Είχαμε ιδρώσει όταν έχυνα στα πλακάκια του δωματίου. Η Μπέτυ είχε μείνει άφωνη! Έλεγε και ξανάλεγε ότι της άρεσε... Τι να πω; Καύλα ήταν!