Νύχτα πίπας (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Στέλιος και είμαι δεκαοκτώ ετών. Είμαι bi. Η ιστορία αφορά τον θείο μου (ξάδερφο του πατέρα μου) ο οποίος είναι ένας σαραντάρης με ένα καυλί μπουρί! Βρισκόμαστε στα κλεφτά και του τον κάνω μερικές πίπες.

Αυτή η ιστορία, έγινε μόλις το βράδυ που μας πέρασε. Βιάστηκα να την δημοσιεύσω. Οι γονείς μου, θέλοντας να πάνε Αθήνα, για να μην με αφήσουν χωρίς επίβλεψη, έφεραν ποιον; Τον θείο! Χάρηκα αρκετά! Να μην τα πολυλογώ, αρχίσαμε το απόγευμα με μια πίπα. Του την πήρα στα όρθια. Ο θείος αν και φορτσάτος, έχυσε αμέσως!

Το βραδάκι που ξαπλώσαμε, άρχισα πάλι την πίπα. Έγλειφα εκείνο το καυλί που ήταν χοντρό σαν σωλήνας! Αλήθεια! Ο θείος με είχε κάνει πουτάνα λέμε! Τα μαλλιά μου ανακατεμένα από το τράβηγμα και το σπρώξιμο. Το στόμα μου έσταζε χύσια. Το πιο γαμάτο, ήταν όταν με έβαλε να κοιτάζω την πούτσα του, και έχυσε στα μούτρα μου!

Ξεκουραζόμασταν λίγο και μετά πάλι.. Ρούφηγμα εγώ, μπινελίκια ο θείος, για να καυλώνει. Η νύχτα πέρασε, γλείφοντας τον θείο. Το πρωί κατά τις επτά έφυγε. Εγώ, ακόμα δεν έχω κάνει μπάνιο. Το χύσι του έχει κάτσει στο στόμα μου και η γεύση είναι απίστευτη! Μικρή ιστορία αλλά καύλα!