Με το μαθητή μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Χριστίνα, είμαι είκοσι οκτώ χρονών και εργάζομαι ως καθηγήτρια μαθηματικών. Η εμπειρία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν περίπου ένα μήνα.

Η ώρα ήταν σχεδόν δώδεκα το μεσημέρι και ο Δημήτρης (ο μαθητής μου) είχε μείνει μέσα στην τάξη. Εμένα από πάντα μου άρεσε ο Δημήτρης αλλά πάντα είχαμε μια τυπική στάση (καθηγήτριας- μαθητή).

Εκείνη την ώρα, πήγα πάνω από τον Δημήτρη και τον ρώτησα γιατί δεν βγαίνει έξω αφού ήταν διάλειμμα και όλοι ήταν έξω (ξέχασα να αναφέρω ότι πήγαινε τρίτη λυκείου).

Ο ίδιος με κοίταξε πολύ περίεργα και εμένα με διαπέρασε ένα ρίγος... για να μην τα πολυλογώ, όταν ο Δημήτρης έκανε να φύγει, με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο τόσο παθιασμένο, που και εγώ εκείνη την ώρα παραδόθηκα στα χέρια του.

Με φιλούσε τόσο ωραία που πήρα την απόφαση. Έσκυψα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Δεν σταματούσα και ο ίδιος το απολάμβανε όσο τίποτα άλλο. Με άρπαξε, με σήκωσε στην έδρα και έχωσε το χέρι του κάτω από την φούστα μου.

Άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου που, είχε υγρανθεί τόσο πολύ που δεν άντεχα άλλο, τον ήθελα μέσα μου επειγόντως! Ωστόσο εκείνος, άρχισε να μου κάνει ένα γλυφομούνι τόσο τέλειο που δεν μπορούσα και έβγαλα πολλά υγρά.

Εκείνος, αφού έχωσε και τα πέντε του δάχτυλα μέσα στο μουνί μου, έβαλε τον πούτσο του που είχε φουσκώσει από καύλα και εγώ ούρλιαζα από ηδονή…!!!

-    «Αχχ...! Αχχ! Δεν μπορώ άλλο γαμιά μου…! Βάλ’τον μέσα...! Πιο πολύ...!»

Αυτά του έλεγα, και αυτός... με γύρισε και με έβαλε να κοιτάω στη πόρτα πάνω στη καρέκλα. Έβλεπε τον κώλο μου και καύλωνε τόσο... ώσπου έχωσε το καυλί του μέσα μου και εγώ άρχισα να φωνάζω δυνατά και να θέλω κι άλλο, κι άλλο...

Μετά από τρία ακόμα γαμήσια ηρεμήσαμε και χαλαρώσαμε πάνω στην έδρα… γυμνοί και οι δύο (το απαγορευμένο πάντα με ερέθιζε) αλλά εκείνος δεν σταμάτησε. Με πήρε και άρχισε να μου πιπιλάει τις ρώγες που είχαν γίνει σκληρές σαν σίδερο.

Τις δάγκωνε, τις έγλυφε και εγώ τρανταζόμουν από ηδονή! Μετά τα βυζιά μου, ασχολήθηκε ξανά με το μουνί μου που είχε ξεχειλίσει από τα υγρά μου...