Με την πρώην του αδερφού μου (straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Μπάμπης και είμαι 20 ετών. Η ιστορία αυτή αφορά την Βίκυ και εμένα. Η Βίκυ είναι μια 22άρα ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί, κοντούλα αλλά με ωραίο κωλαράκι, ότι πρέπει για... ιππασία, τσιμπουκόχειλα και απίστευτα πονηρό βλέμμα!

Η Βίκυ ποτέ δεν είχε δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για μένα (εννοείται δεν μου την είχε πέσει ποτέ). Τα είχε με τον αδερφό μου πριν μερικούς μήνες (δεν θα πω ψέματα, είχα μαλακιστεί για πάρτη της μια δυό φορές).

Όταν την συνάντησα λοιπόν στην πόλη που είχα πάει για κάτι δουλειές, με χαιρέτησε (είχαν χωρίσει για τα καλά με τον αδερφό μου) με φίλησε και πήρα μια κλεφτή ματιά στα βυζάκια της, τα οποία άνετα έπνιγαν πούτσα αλόγου… τόσο μεγάλα ήταν! Καύλωσα αλλά, εντάξει τι να κάνεις… ανταλλάξαμε κινητά και δεν περίμενα να γίνει τίποτα άλλο αλλά, το ίδιο βράδυ άρχισε να στέλνει καυλομηνύματα… η πούτσα μου είχε γίνει πέτρινη! Μου έλεγε διάφορα… όπως, σε τι πόζες γουστάρει να την γαμήσω και ότι θα έπινε τα πάντα όταν έχυνα… τον έτριβα… τον έπαιζα… αλλά, δεν ήθελα να χύσω… ήθελα να χύσω μέσα της! Της έστειλα μήνυμα:

- πότε θες να βρεθούμε; εκείνη απάντησε:

- Και τώρα αν θες!

Εγώ ντύθηκα, βούτηξα και δύο καπότες και την έκανα για το σπίτι της. Όταν έφτασα, ήπιαμε ένα χαλαρό ποτάκι με χάιδεψε σε σημεία που θα καύλωναν τον οποιονδήποτε, και τελικά γονάτισε και όπως ήμουν καθιστός στον καναπέ, μου χώρισε τα πόδια και μπήκε ανάμεσα… ξεκούμπωσε το τζην μου… το μποξεράκι από μέσα έμοιαζε με αντίσκηνο… έγλυψε το μποξεράκι από πάνω…

Ήθελα να χύσω αλλά, κρατιόμουν… ανακάθισα από την καύλα και ξεκούμπωσα το μαύρο πουκάμισο μου λίγο, γιατί έκανε πολύ ζέστη… εκείνη, μου έβγαλε την πούτσα στο πλάι του μπόξερ και άρχισε να γλύφει… με βάρεσε τρέλα από την καύλα!!! Ανακάθισα πάλι και άρχισα να της χαιδεύω το κεφάλι… της είπα:

- "Βγάλε την μπλούζα σου!"

Εκείνη την έβγαλε και είδα δύο υπέροχα βυζιά να χύνονται! Τα έπιασα και ο πούτσος μου σκλύρηνε… τον ένιωσα στο μπούτι μου… εκείνη συνέχισε να γλύφει… της είπα:

- "Ρούφηξε τον!"

Εκείνη γέλασε και τον έβγαλε από το μποξεράκι και έγλυψε τα αρχίδια μου… εγώ σφίχτηκα να μην χύσω πάλι… τον έπιασε και άρχισε να ρουφάει… τι καύλα!!! Με καύλωνε και το γεγονός ότι ήταν η πρώην του αδερφού μου… εγώ άρχισα να δίνω ρυθμό με το σπρώξιμο πάνω στην πούτσα μου… Και τότε… έχυσα!!! Μάλιστα τόσο απότομα που, μερικά βγήκαν και έξω από το στόμα της και έσταξαν στις πουτσότριχες!!! Την έβαλα να τα γλύψει…

Πήγαμε στο κρεβάτι της… ξάπλωσα ανάσκελα εκείνη καβάλησε πάνω μου… το μουνάκι της κατάπιε με ευκολία τον πούτσο μου… άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να βογκάει από καύλα! Εγώ, έπιανα τα βυζιά της και τα μπούτια της…

Αυτό ήταν απίστευτο γαμήσι! Μπορεί να μοιάζει απλό όταν το διαβάζεις αλλά μόνο εγώ και η πούτσα μου ξέρουν τι γαμάτα γαμήθηκε η Βίκυ μαζί μου!!!

Έσκυψε και ακούμπησε στο δασύτριχο στήθος μου… με τσίμπησε πριν μου τον λούσει με όλα της τα υγρά… εκεί, αφέθηκα και εγώ και έχυσα (στην καπότα).

Ήταν απίστευτο γαμήσι! Βλεπόμαστε μόνο για να της ρίχνω πούτσα...