Με δυο γνωστούς (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι παντρεμένος με την Μαρία, μια αρκετά καυλιάρα και σέξι μουνάρα. Εγώ τριάντα κι αυτή τριάντα δύο.

Τον τελευταίο καιρό με τον φίλο μου το Σάκη (τριάντα πέντε ετών, εμφανίσιμος και με μεγάλο εργαλείο) αφού είχαμε πάρει κάποιες φίλες του μαζί, αρχίσαμε να γαμάμε και την Μαρία παρέα. Την είχαμε ξεσκίσει από κάθε τρύπα της και δεν χόρταινε τα καυλιά μας.

Την προηγούμενη Κυριακή πέφτει μήνυμα από τον Σάκη: «Είμαι κοντά με τον Ντίνο για καφέ. Να περάσουμε;». Η Μαρία ήταν μέσα στις καύλες της και ενώ μου έλεγε όχι τα μάτια της φώναζαν «Ναι!». Θα ήταν η πρώτη φορά που θα είχε τρεις ψωλάρες κι αυτό μούσκευε την μουνάρα της.

Ξεκίνησε να ντύνεται και μετά από λίγα λεπτά είχε φορέσει μια κοντή φούστα που όταν περπάταγε άφηνε να φανούν τα κωλομέρια της και ένα μπλουζάκι χωρίς σουτιέν! Μετά από μισή ώρα ήρθαν και τα παιδιά. Ο Ντίνος που δεν είχε ξαναδεί την Μαρία είχε χάσει την μιλιά του αλλά και ο Σάκης δεν του είχε πει ότι της αρέσουν οι παρτούζες.

Έτσι η κουβέντα στην αρχή ήταν γενική όταν πήγε η Μαρία και κάθισε ανάμεσα στον Σάκη και τον Ντίνο.

-    «Ξέρεις, είναι κρίμα να έχω εδώ τρεις ψωλάρες και να συζητάμε μαλακίες!», είπε και τους χούφτωσε τα καυλιά δυνατά.

Ο Ντίνος κοκκίνισε και δεν ήξερε τι να πει όταν έχωσε το όρθιο καυλί του στο στόμα της και με το άλλο χέρι της έπαιζε τον πούτσο του Σάκη. Μας έβαλε όρθιους γύρω της και γονάτισε και άρχισε να μας τσιμπουκώνει έναν - έναν. Όταν ήμασταν έτοιμοι να εκραγούμε, έβαλε τον Ντίνο να καθίσει και κάθισε πάνω στον πούτσο του με τις βυζάρες της κολλημένες στο πρόσωπο του.

-    «Ελάτε γαμιάδες μου, γεμίστε μου όλες τις τρύπες δυνατά. Ναι, σκίστε με την ξεκολιάρα. Αααααα, τι καύλα!!!»

Ο Σάκης είχε ήδη αρχίσει να προετοιμάζει την κωλάρα της με τα δάχτυλα του για να χώσει το πρησμένο εργαλείο του. Εγώ που καύλωνα να βλέπω να σκίζουν έτσι την γυναίκα μου, της τον είχα χώσει στο στόμα και απολάμβανα το καλύτερο τσιμπούκι της.

Όταν κατάλαβε ότι κοντεύαμε να χύσουμε όλοι, γύρισε και άνοιξε το στόμα της να δεχτεί τα ψωλοχύματα μας. Χύσαμε στο στόμα της και οι τρεις και τα ήπιε όλα η πουτάνα. Συνεχίσαμε να την ξεσκίζουμε όλο το απόγευμα. Μας ζητούσε συνέχεια στο καυτό μουνάκι της.

Με τον Σάκη έχουμε πάρει και κάποιες άλλες παντρεμένες καύλες αλλά θα τα γράψω σε άλλη ιστορία μου.