Μια τρελή περιπέτεια

Δημοσιεύθηκε από Sotos22
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.71 (7 Votes)
Λοιπόν όλα ξεκίνησαν πριν δύο εβδομάδες όταν γνώρισα την Ε μέσω μιας εφαρμογής και μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε να μιλάμε όσον αφορά το σεξ. Είμαι 1.84 με αθλητικό σώμα και ένα πολύ ενδιαφέρον προσόν, κοντά στα 20cm και η Ε ήταν μια ψιλή ξανθιά κοπέλα με πολύ ωραίο στήθος και πολύ σφιχτό κωλαράκι που ζητούσε πολύ πούτσο. Αφού λοιπόν είχαμε εξαντλήσει όλα τα θέματα γύρω από το σεξ και εξιστορήσαμε όλες τις φαντασιώσεις μας, έφτασε η μέρα που θα βρισκόμασταν. Της ζήτησα λοιπόν να έρθει από το σπίτι μου να δούμε ταινία και έτσι έγινε. Είχα φρεσκαριστεί λοιπόν με τα αρώματα μου και έκανα μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Σε 10, λεπτά χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω την πόρτα και μένω άφωνος με την εμφάνιση της. Φορούσε ένα άσπρο μπουστάκι που τόνιζε το υπέροχο και σφιχτό στήθος της και ένα πολύ κοντό σορτσάκι που τόνιζε την κωλάρα της. Έκατσε λοιπόν στον καναπέ και πήγα να φέρω ένα κρασάκι και δύο ποτήρια Όταν έφτασα μου λέει:

- Πολύ ωραία ατμόσφαιρα… ερωτική και ζεστή θα έλεγα.

- Ευχαριστώ… της απάντησα και την χαμογέλασα πονηρά.

Αφού είχαμε πει αρκετά ποτήρια κρασί ξεκινήσαμε να δίνουμε παθιασμένα φιλιά και τα χέρια μας να χαϊδεύουν τα κορμιά μας τρυφερά. Ξαφνικά σηκώνεται επάνω, πέφτει μπροστά μου στα γόνατα και αρχίζει να βγάζει το παντελόνι μου και να παίρνει βαθιά τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Να τον ρουφάει και να παίζει το κεφαλάκι μου με τη γλώσσα της. Μετά την πιάνω αγκαλιά, τη βάζω στον καναπέ ανάσκελα και της κάνω ένα πολύ τρελό γλειφομούνι, γεμάτο καύλα, πάθος και ηδονή που την έκανε να τρέμει ολόκληρη. Μετά έρχεται επάνω στον πούτσο μου και ξεκινάει να χοροπηδάει πάνω κάτω πολύ γρήγορα και δυνατά, να φωνάζει από καύλα και να λέει… "γάμα με μωρό μου, θέλω να με κάνεις το πουτανάκι σου".

Μετά την πιάνω, τη βάζω στα 4 και αρχίζω να την πηδάω πολύ γρήγορα και δυνατά, ενώ την έχω πιάσει από τα μαλλιά και της δίνω χαστούκια στα κωλομέρια. Σηκώνομαι όρθιος και γονατίζει ξανά. Μου κάνει ένα βαθύ τσιμπούκι και παρακαλεί να ρίξω τους χυμούς μου στο στόμα της. Έτσι έγινε λοιπόν… μετά από μια πίπα όλο καύλα την έπνιξα με τα χύσια μου.
Copyright protected OW ref: 169086