Γνωριμία μέσω Internet (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Άρτεμις και μένω στην Γαλλία. Ο εραστής μου λέγεται Παύλος και μένει Γερμανία
Μια μέρα λοιπόν όπως μιλούσα με μια φίλη στο ίντερνετ μου είπε να μου γνωρίσει έναν φίλο.

Μπήκαμε και οι τρεις σε ένα πριβέ τσατ και αρχίσαμε να μιλάμε. Ο Παύλος πέταγε κάτι πονηρά όπως: «κοκκινίσαμε παντού» κλπ και μου άρεσε. Αμέσως κατάλαβα ότι του άρεσα και εγώ.

Μετά από μερικές μέρες με πήρε τηλέφωνο και πίστεψε με, μόνο που δεν έχυσα με την φωνή του. Σκέτη καύλα.

Μετά από μια εβδομάδα με ξαναπήρε τηλέφωνο και αυτήν την φορά ανάψαμε πολύ και οι δυο μας. Το τηλεφώνημα κράτησε περίπου μία ώρα και τελείωσε με ένα πολύ μεγάλο χύσιμο και από τους δυο μας.

Μιλάγαμε συνέχεια είτε στο τηλέφωνο είτε στο ίντερνετ και αποφασίσαμε να βρεθούμε. Δώσαμε ραντεβού σε μια καφετέρια στο Παρίσι.

Από το πρωί ετοιμαζόμουνα και όπως έκανα μπάνιο άρχισα να χαϊδεύω το καυλωμένο μουνί μου μην μπορώντας να αντισταθώ στην ιδέα του γαμησιού που θα γινόταν σε λίγο…

Να μην τα πολυλογώ βρεθήκαμε και πήγαμε για καφέ. Ήμουνα σίγουρη ότι του άρεσα και εγώ πολύ. Το έβλεπα στα μάτια του. Ξέχασα να σας πω ότι μια μέρα μιλώντας στο τηλέφωνο μαλώσαμε και μου είχε πει ότι μόλις θα συναντιόμαστε θα μου έδινε δυο χαστούκια.

Και όπως καθόμαστε στην καφετέρια γυρίζει και μου δίνει δυο χαστούκια μπροστά σε όλον τον κόσμο. Τα έχασα. Με πήρε αμέσως και μου λέει:

-    «Πάμε τώρα στο ξενοδοχείο να γαμηθούμε…»

Το τι έγινε εκεί δεν περιγράφεται. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν λυσσασμένοι καθώς γδυνόμαστε. Όταν μείναμε μόνο με το στρινγκ μου εγώ, σταμάτησε να με χαϊδεύει και μου λέει:

-    «Θέλω να με δεις πως βαράω μαλακία όταν γαμιόμαστε στο τηλέφωνο…» και άρχισε να τον παίζει μπροστά μου.

Πέθανα από την καύλα που τον έβλεπα και άρχισα να τρίβω την καυτή μουνάρα μου μπροστά του χωρίς καμία ντροπή.

Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα άνδρα να βαράει μαλακία μπροστά μου. Και για μένα το ίδιο μπροστά σε έναν άνδρα… αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου. Ξαφνικά σταμάτησε να παίζει τον πούτσο του και ήρθε και έβαλε το στόμα του επάνω στο καυτό και καυλωμένο μουνί μου. Εγώ είχα χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο.

Το μουνάκι μου είχε γίνει μουνάρα ανοιχτή σαν τριαντάφυλλο. Ξαφνικά σταμάτησε το γλύψιμο, με άρπαξε και με πέταξε μπρούμυτα στο κρεβάτι και άρχισε να με γαμάει πισωκολλητά με μεγάλη αγριάδα. Αισθανόμουνα τον πούτσο του να μου τα σκίζει όλα μέσα μου. Είχα τρελαθεί και ήθελα να μου τα δώσει όλα στο στόμα.

Του ξέφυγα και γύρισα και τον πήρα όλον στο στόμα μου. Εκεί όμως ικανοποιήθηκα γιατί δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και έχυσε στο στόμα μου.

Κάθε φορά που βρισκόμαστε έχει και κάτι καινούργιο. Έχουμε αγοράσει πολλά παιχνιδάκια και τα χρησιμοποιούμε συνέχεια. Μμμμμμμμμμμμμ….. είναι τρέλα!