Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε από 20aris
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (3 Votes)
Ήμουν σπίτι όταν μου έστειλες και μου είπες να βρεθούμε. Σου είχα εξηγήσει από το μεσημέρι ότι δε μπορώ σπίτι μου, τότε μου λες για μια καβάντζα που ξέρεις κοντά στη Ροτόντα. Χωρίς δεύτερη σκέψη και αρκετά καυλωμένος ξεκίνησα να κατηφορίζω. Στη διαδρομή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τον υπέροχο κώλο σου και με δυσκολία έκρυβα την καύλα μου. Σε βρήκα λίγο μετά την Καμάρα δώσαμε ένα φιλί που αν μας έβλεπε κάποιος τρίτος σίγουρα θα καταλάβαινε ότι πάμε να ξεσκιστούμε. Στο δρόμο το έπαιζες άνετη σαν να πήγαινες για ποτό με τις φίλες σου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου ήξερες ότι θα ξεφτιλιστείς σήμερα.

Φτάσαμε στην "καβάντζα" η οποία ήταν μια ταράτσα μιας πολυκατοικίας που έμενε παλιότερα μια φίλη σου αλλά πλέον είχε φύγει.

Κάναμε ένα τσιγάρο να ξαποστάσουμε και πριν καλά-καλά τελειώσει σε είχα αρπάξει από το σβέρκο και ήδη σου δάγκωνα τα χείλη... μέχρι βέβαια να μου κάνεις και εσύ το ίδιο και να τρελαθώ και να σε γονατίσω απότομα. Μόλις γονάτισες, με κοίταξες με ένα βλέμμα διψασμένο, φαινόταν στη λάμψη των ματιών σου η καύλα που είχες και σε δευτερόλεπτα μου είχες κατεβάσει τη φόρμα και ο πούτσος μου σου γέμιζε το στοματάκι. Με ρουφούσες με λύσσα και η γλώσσα σου κυριολεκτικά έτρεχε πάνω στον πούτσο μου. Αλλά δεν έφτανε, απόψε ήθελα να σε ξεφτιλίσω όσο μπορούσα.

Σε έπιασα από το κεφάλι και με τα 2 χέρια και ξεκίνησα να σου γαμάω το στόμα με δύναμη και εσύ καθόσουν υποταγμένη και γούσταρες που δεν μπορούσες να αντιδράσεις. Μετά από 10 λεπτά σε σηκώνω και σε προστάζω να κατεβάσεις το παντελόνι σου και να στηθείς στο πεζούλι της ταράτσας. Και αυτό ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς είχα μπροστά μου τη θέα από τα κάστρα και αμέσως μετά τη θέα αυτού του υπέροχου κώλου. Ήρθα σιγά-σιγά από πίσω σου και σου έριξα μια σφαλιάρα και σου δάγκωσα το λαιμό, σαν καλό πουτανάκι ξεκίνησες να κουνάς τον κώλο σου και να προσπαθείς να ακουμπήσεις τον πούτσο μου. Τότε σε άρπαξα από τα μαλλιά και κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι σου και μια κραυγή βγήκε από το στόμα σου γεμάτη καύλα.

Στην αρχή σε γαμούσα αργά, καθώς σου έλεγα πόσο ξεφτιλισμένη είσαι που γαμιέσαι σε ταράτσες και μετά από λίγο άρχισα να σε σφυροκοπάω με δύναμη και να σου ρίχνω σφαλιάρες σταδιακά και εσύ σε κάθε χτύπημα να ουρλιάζεις όλο και πιο πολύ μέχρι που ξεκίνησες να χύνεις και ένιωθα το μουνί σου να συσπάται και τα νύχια σου να μπαίνουν μέσα στο δέρμα μου πράγμα που με έκανε να θέλω να χύσω μέσα σου αλλά κρατήθηκα μέχρι να κατέβεις και να στα δώσω στο στόμα που σε τρελαίνει.
Copyright protected OW ref: 164475