Με τον αλήτη ξανά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.64 (7 Votes)
Η ώρα έχει πάει 12. Ραντεβού στο γνωστό σημείο. Είσαι ήδη εκεί. Μόλις παρκάρω το αμάξι έρχεσαι μέσα. Μόλις βολευόμαστε, έχουμε μάθει πλέον, ξεντύνομαι κι εσύ το ίδιο. Γυρνάω προς το μέρος σου, με τα γόνατα πάνω στο κάθισμα, και πιάνω τον πούτσο σου. Είναι ήδη σκληρός. Τον παίρνω στο στόμα μου και αρχίζω να τον ρουφάω λαίμαργα. Γλείφω τα αρχίδια σου και δαγκώνω το κεφαλάκι της πούτσας σου. Με τα δάχτυλα χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα σου. Τα δάχτυλα σου έχουν ήδη μπει στο μουνάκι μου και σε συνδυασμό με τις μπάλες που έχω μέσα μου, με κάνουν να τρελαίνομαι. Η αίσθηση, απίστευτη. Δε μπορώ να κρατηθώ και μέσα σε δύο λεπτά χύνω τρελά. Νιώθω τα υγρά μου να τρέχου σε απίστευτες ποσότητες και φωνάζω από την καύλα. Γυρνάω στο μπροστινό κάθισμα και ψάχνω στο πορτοφόλι μου για προφυλακτικό. Ευτυχώς βρίσκω. Το ανοίγω και το περνάω στην πούτσα σου. Κάθομαι επάνω σου και αρχίζω να σε γαμάω.

Ακουμπάω την πλάτη μου στο μπροστινό κάθισμα και σου δίνω την ευκαιρία να ασχοληθείς με την κλειτορίδα μου. Με χαϊδεύεις και τρελαίνομαι. Απλώνω το χέρι μου προς τα κάτω και φτάνω στην κωλοτρυπίδα σου. Αρχίζω να σε χαϊδεύω και λίγο-λίγο να βάζω δάχτυλο. Σ' αρέσει και η ανάσα σου γίνεται πιο βαριά. Συνεχίζεις να γαμάς το μουνάκι μου κι εγώ το κωλαράκι σου. Σε λίγο χύνω ξανά! Φωνάζω, ελεύθερα επιτέλους. Τι ανακούφιση να μπορείς να φωνάξεις!

Κατεβαίνω από πάνω σου, βγάζεις το προφυλακτικό, γυρνάς λίγο προς το πλάι και παίρνω και πάλι την πούτσα σου στο στόμα. Έχεις βάλει και το λαστιχάκι που μ' αρέσει και είναι ακόμα πιο σκληρή. Γλείφω, ρουφάω, δαγκώνω και δε χορταίνω. Η γλώσσα μου αρχίζει να κατηφορίζει προς το κωλαράκι σου. Γλείφω την τρύπα σου και αναστενάζεις. Βάζω τη γλώσσα μου μέσα. Ξανά και ξανά. Ακολουθεί και το δάχτυλο μου. Παίρνω ξανά την πούτσα σου στο στόμα. Τη ρουφάω και ταυτόχρονα παίζω το κωλαράκι σου με τα δάχτυλα μου. Έχουν γίνει δύο πια. Η ανάσα σου βαραίνει και είσαι έτοιμος να χύσεις. Θέλω να τα καταπιώ όλα. Με μια τελευταία ώθηση στα δάχτυλα μου φωνάζεις ότι τελειώνεις. Ρουφάω μέχρι και την τελευταία σταγόνα σου.Copyright protected OW ref: 94810