Σαββατόβραδο στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε από love
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.95 (11 Votes)
Μόλις τελειώσαμε το φαγητό μας, ήταν ένα συνηθισμένο Σαββατόβραδο στο κέντρο της Αθήνας και εμείς κατευθυνόμασταν προς άγνωστη κατεύθυνση. Με κρατούσες αγκαλιά όσο περπατούσαμε και τα φιλιά συχνά, καθ' όλη τη διαδρομή. Σταματήσαμε σε ένα ήσυχο δρομάκι, να αποφασίσουμε που θα συνεχίσει η βραδιά μας. Φυσούσε ένα δροσερό αεράκι και εσύ με πήρες αγκαλιά να με ζεστάνεις. Καθίσαμε σε ένα πεζούλι και απλά μιλούσαμε. Σηκώθηκες και ήρθες μπροστά μου, με φίλησες τόσο θερμά, με πάθος, λες και είχαμε καιρό. Σε τράβηξα από το τζάκετ σου τότε να έρθεις πιο κοντά μου, ήθελα να νιώσω το κορμί σου να εφάπτεται με το δικό μου, έστω και αν το χώριζαν το ύφασμα από τα ρούχα μας. Οι γλώσσες πάλευαν στα στόματα μας, με τη δική σου όμως να επικρατεί με αποτέλεσμα να κάνεις το μουνάκι μου σιγά-σιγά να μουσκεύει.

Είχαμε βγει ελάχιστες φορές, ακόμα δεν είχε βρεθεί η ευκαιρία να μείνουμε κάπου μόνοι μας, αλλά πολλές φορές το είχα ευχηθεί. Ήσουν όρθιος μπροστά μου και τα πόδια μας είχα μπλεχτεί. Δεν πέρασαν πολλά λεπτά μέχρι που σε ένιωσα σκληρό στο μπούτι μου, να τρίβεσαι όλο και πιο έντονα. Γελάσαμε μωρό μου, σε ρώτησα αν είσαι καλά έχοντας ένα πονηρό χαμόγελο και η απάντηση σου ήταν ένα αργό παθιασμένο φιλί στο λαιμό μου. Τώρα πια εγώ δεν ήμουν καλά. Στάθηκες ανάμεσα στα πόδια μου και ήρθες τόσο κοντά μου με μια κίνηση όπου ένιωσα την πούτσα σου ακριβώς στο μουνάκι μου, σα να με γαμούσες. Σε απομάκρυνα, ήθελα να πάρω μια ανάσα, να ηρεμήσω λίγο. Αντ' αυτού εσύ κάθισες και με τράβηξες κοντά σου βάζοντας τα δάχτυλα σου στη ζώνη μου. Ήταν σχεδόν λυτρωτικό το άγγιγμα σου εκεί νιώθοντας τα γυμνά σου δάχτυλα στη μέση μου.

Το φιλί παρατεταμένο και εσύ ακόμα σκληρός, περισσότερο από πριν τριβόσουν πια ξεκάθαρα πάνω μου. Σε φίλησα αισθησιακά στο μάγουλο, στο αυτί σου, στο λαιμό, και ένιωθα την ανάσα σου να γίνεται πιο βαριά. Μου ζήτησες να σταματήσω αλλά δεν το εννοούσες, έκανες κίνηση να βάλεις το χέρι μου πάνω στον ερεθισμένο σου πούτσο, αλλά το τράβηξα και συνέχισα να σε φιλάω. Ήθελα να δω μωρό μου πόσο θα αντέξεις, αν είσαι το ίδιο καυλωμένος με εμένα. Τότε τον έπιασες με το δικό σου χέρι πάνω από το παντελόνι σου και τον έτριβες ξεκάθαρα πια σαν να τον παίζεις. Έκανα να σε σταματήσω και σχεδόν θύμωσες. Έβλεπες πόσο το ήθελα, πόσο έλιωνα με κάθε σου άγγιγμα, κίνηση και παρόλα αυτά ακόμα ήμουν νηφάλια. Τώρα με έσφιξες περισσότερο, με πόνεσες λίγο μπορώ να πω αλλά μου άρεσε και το κατάλαβες.

Με φίλησες στα χείλη σα να με διεκδικούσες, επιθετικά και μου είπες πως σου αρέσουν τα πιο άγρια. Σου χαμογέλασα πονηρά, το ίδιο κι εσύ με τη σειρά σου. Ενώθηκαν ξανά τα χείλη μας και με το ένα χέρι έπιασες με περισσότερη ένταση τον λαιμό μου και με το άλλο με χούφτωνες δυνατά από πίσω. Νομίζω πια είχαμε αποφασίσει που θα συνεχιστεί η βραδιά μας.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου και να μη σας κούρασε. Μερικές φορές θεωρώ πιο καυλωτικές τέτοιες καταστάσεις παρά "άγρια γαμήσια" από την αρχή.