Φοιτητική περιπέτεια 2ο μέρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.38 (4 Votes)
Το χειμώνα του 1993 ήμουν πρωτοετής φοιτητής σε ακριτικό νόμο της χώρας. Είχα νοικιάσει μια γκαρσονιέρα 500 μόλις μέτρα από τη σχολή μου, που βρισκόταν έξω από την πόλη. Ένα απόγευμα καθόμουν με τη σπιτονοικοκυρά μου και το γιο της στο καθιστικό του σπιτιού της και κουβεντιάζαμε πίνοντας τσιπουράκια δίπλα στην ξυλόσομπα που μας ανακούφιζε από το δριμύ ψύχος καθώς έξω είχε -3! Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η αδερφή της! Μία 45αρα γύρω στο 1.70 και 70κιλα. Έμενε ένα μόλις τετράγωνο μακριά και ήρθε για παρέα καθώς ήταν χωρισμένη με ένα γιο στην ηλικία μου( 19 ετών). Αφού γνωριστήκαμε κι άρχισε να με ρωτά διάφορα πράγματα για τη ζωή μου το μάτι άρχισε να γυαλίζει. Δε μου ήταν κι εμένα αδιάφορη. Το φούσκωμα στο παντελόνι μου ήταν εμφανές. Είχα φτιαχτεί βλέποντας το πλούσιο μπούστο της που διαγραφόταν μέσα από την κολλητή ζιβάγκο μπλούζα της. Η ώρα πέρασε. Έφυγα λέγοντάς τους ότι θα πήγαινα να κάνω ένα μπανάκι.

- Θα φύγω κι εγώ σε λίγο… είπε η Κατερίνα, πέρασε η ώρα.

Γυρνάω στη γκαρσονιέρα μου, που ήταν ακριβώς δίπλα και μετά από λίγα λεπτά μπαίνω στο μπάνιο. Μετά από λίγα λεπτά κι ενώ μόλις είχα τελειώσει, ακούω ένα χτύπημα στην πόρτα μου. "Πέρασε…" λέω υποθέτοντας ότι θα ήταν ο Δημήτρης, συμφοιτητής μου που έμενε στο διπλανό δυάρι. Πηγαίνοντας με βεβαιότητα προς την πόρτα μπαίνει μέσα η Κατερίνα και μένω κόκκαλο! Με βλέπει ολόγυμνο και μου λέει : Τελείωσες το μπανάκι μανάρι μου; Έρχεται και μου δίνει ένα ωραίο γλωσσόφιλο. Γρήγορα κλειδώνω την πόρτα και πηγαίνουμε στο κρεβάτι. Με δύο τρία ρουφήγματα μου τον έκανε πέτρα. Στη συνέχεια τον βάζει μέσα στο τεσσάρι ( το λιγότερο.) στήθος της κι αρχίζει να μου τον παίζει με μανία! Σε 10 λεπτά την έχυσα στα βυζόμπαλα.

- Τώρα θα αργήσεις σίγουρα καυλιάρη μου…

μου λέει και ξεκινά το τσιμπούκωμα. Καθόμαστε σε πλάγιο 69 κι εγώ αρχίζω να γλείφω την αποτριχωμένη τροφαντή μουνάρα της. Μετά από αρκετή ώρα την πετάω μπρούμυτα κι αρχίζω να την πηδάω με όση δύναμη είχα!

- Σκίσε με ψωλαρά μου, γάμα με αλύπητα σαν πουτάνα.

Όσο την άκουγα, τόσο επιτάχυνα. Αυτή ούρλιαζε από καύλα, σίγουρα μας είχαν ακούσει!

- Θα χύσω... της λέω!

- Γέμισε μου τη μουνάρα, τα θέλω όλα μέσα μου!

Ευτυχώς, λάμβανε τα μέτρα της, γιατί αλλιώς. με έβλεπα μπαμπά! Μετά από αρκετή ώρα ξεκούρασης κι αφού έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι, άρχισε ο δεύτερος γύρος. Αφού με έφτιαξε πάλι, καβάλησε και εξαφάνισε τη χοντρή 18αρα μου στην καυτή παχιά της μουνότρυπα. Η πούτσα μου χτυπούσε βαθιά κι ακουγόταν δυνατά. Πραγματικά με πέθανε. Για δύο μέρες δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! Για μεγάλο χρονικό διάστημα περάσαμε πολύ ωραία. Γαμιόμασταν δύο φορές τη βδομάδα, ακόμα κι όταν τα είχε με έναν πενηντάρη!

Υ. Γ Τι να σου πουν τα νιάνιαρα όταν βιώνεις τέτοιες φάσεις; Η ιστορία ήταν 1000% πραγματική. Στην πόλη-πύλη της χώρας μας προς στην Ανατολή.