Εγώ και ο φίλος μου στο εξοχικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)
Γεια σας, με λένε Χρήστο και είμαι 19 χρονών. Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε μαζί με έναν φίλο μου τον Κώστα, ψηλός μελαχρινός γυμνασμένος, να πάμε στο εξοχικό μου για 5 μέρες. Την πρώτη μέρα μόλις φτάσαμε αφήσαμε τα πράγματα μας και πήγαμε για μπάνιο. Μόλις γυρίσαμε μπήκα εγώ για μπάνιο και μετά ο Κώστας. Επειδή είχε πολύ ζέστη μέσα στο σπίτι ήμασταν μόνο με τα μποξεράκια μας. Κάποια στιγμή εκεί που καθόμασταν παρατηρώ ένα φούσκωμα στο μποξεράκι του Κώστα και αμέσως άρχισαν να περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου. Το βράδυ βγήκαμε μια μικρή βόλτα και επειδή βαρεθήκαμε γρήγορα γυρίσαμε σπίτι και είπαμε να δούμε καμιά ταινία. Ο Κώστας είχε στον υπολογιστή του πολλές και μου είπε να διαλέξω μια μέχρι να ξεντυθεί και να πλυθεί. Πήρα τον υπολογιστή και άρχισα να ψάχνω μέχρι που έπεσα σε μια σειρά από τσόντες και άρχισα να τις κοιτάζω. Όταν ήρθε ο Κώστας και με είδε μου είπε ότι θα είχε όρεξη για μια τσοντούλα και εγώ του είπα να δούμε μια. Διάλεξε μια καλή και βάλαμε τον υπολογιστή στο τραπέζι.

Σε λίγο αφού είχαμε καυλώσει πολύ και φαινόταν έντονα στα εσώρουχα μας, ο Κώστας γύρισε και μου είπε ότι δεν άντεχε άλλο από την καύλα και ήθελε να τον παίξει. Του είπα ότι δεν με πειράζει να τον παίξουμε γιατί και εγώ είχα καυλώσει πολύ έτσι κατεβάσαμε τα εσώρουχα μας και αρχίσαμε να τις παίζουμε. Ο Κώστας είχε πολύ μεγάλη πούτσα και χοντρή ήθελα να την πάρω να την χώσω στο στόμα μου και να την ρουφάω με όλη μου την δύναμη. Λίγο αργότερα ο Κώστας μου είπε ότι αν δεν έχω πρόβλημα να μου την παίξει λίγο. Φυσικά δεν έχασα ευκαιρία και είπα αμέσως ναι. Αρχίσαμε να την παίζουμε ο ένας στον άλλον μέχρι που δεν άντεχα άλλο και του το είπα τότε μου άφησε τη πούτσα έπεσε στα γόνατα και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Μου ρούφαγε την ψωλή τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα ρουφήξει και το σπέρμα από μέσα. Όταν έχυσα στο στόμα του τα κατάπιε και ύστερα τον άφησα να χύσει και αυτός στο δικό μου.

Μετά πήγαμε να κάνουμε ένα ντους μαζί. Αρχίσαμε να ρίχνουμε νερό ο ένας στον άλλον. Άρχισα να τον σαπουνίζω ολόκληρο και να του παίζω την πούτσα. Στο τέλος που τον ξέπλενα του πήρα και μια πίπα και μετά έκανε και αυτός το ίδιο. Χύσαμε μαζί και βγήκαμε από το μπάνιο.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε όλη η εβδομάδα.