Φοιτητική περιπέτεια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (5 Votes)
Πριν από 25 περίπου χρόνια ήμουν φοιτητής σε ακριτική πόλη της Βορείου Ελλάδας. Ωραία εποχή, ξέγνοιαστη, ανέμελη τόσο πολύ που με αγωνία περίμενα πολλές φορές να τελειώσουν οι διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα για να επιστρέψω εκεί. Την Κυριακή λοιπόν, πριν τα μαθήματα του Γενάρη ξεκινήσουν, έχοντας φτάσει το βραδάκι με το αεροπλάνο, μετά από ένα τηλεφώνημα ενός φίλου μπάρμαν, αποφασίζω να πάω για ποτάκι σε γνωστό κλαμπ της πόλης, όπου δούλευε, αν και μόνος καθώς οι φίλοι μου θα έφταναν το πρωί. Μετά από ένα απολαυστικό μπανάκι, ντύνομαι και φτάνω στο στέκι.

Τα πράγματα εκεί ήταν χαλαρά κι ο κόσμος σχετικά λίγος, αφού η αυριανή μέρα ήταν εργάσιμη. Απολάμβανα τα ποτάκια και τα σφηνάκια του φίλου μου χαλαρά. Η ώρα πέρασε σχετικά γρήγορα και γύρω στις 3 παρά είμαι έτοιμος να φύγω. Ο φίλος τότε μου προσφέρει ένα ποτό. Παρότι είχα πιει 4, του είπα ευχαριστώ πολύ. "Άλλη πρέπει να ευχαριστήσεις και όχι εμένα"… μου λέει με στυλ πειράγματος και μου δείχνει μια καλοβαλμένη ώριμη κυρία με μια κοπέλα που φαινόταν λίγο μεγαλύτερη μου. Έκπληκτος πλησιάζω και φτάνοντας εκεί μου λέει: "Καλησπέρα Παύλο. Είμαι η Ειρήνη κι από δω η ανιψιά μου η Μάρω". Κοιτάζοντας απορημένος μου λέει ότι είχε ακούσει το όνομά μου στην είσοδο της πολυκατοικίας μου, αφού έμενε στον επόμενο όροφο.

Η μικρή φεύγει γρήγορα σαν να ήταν δασκαλεμένη. Εγώ της απάντησα ότι δεν την είχα προσέξει. "Έτσι είναι… εμείς οι σαραντάρες περάσαμε στην εφεδρεία " είπε πειραγμένη ακουμπώντας το χέρι της με χάρη στο πρόσωπό μου. "Οι ωραίες γυναίκες δεν έχουν ηλικία " απάντησα χαϊδεύοντας τη στο πόδι και κλείνοντας πονηρά το μάτι. Ήμασταν και οι δύο φτιαγμένοι. Πάμε να πιούμε κανένα ποτάκι στο σπίτι μου να είμαστε πιο άνετα; Ο άντρας μου θα επιστρέψει σε λίγες μέρες από τη Γερμανία. Δέχομαι… όμως για ξεκάρφωμα φεύγουμε χώρια. Αυτή με το αμάξι της κι εγώ με ένα ταξί. Φτάνει πρώτη και λίγο αργότερα χτυπάω ελαφρά την πόρτα. Ανοίγει και τότε μου παρουσιάζεται φορώντας μόνο ένα υπέροχο ζευγάρι κόκκινα εσώρουχα. Με φιλά κι εγώ περνάω δυνατά το χέρι μου στη μέση της. Σε δύο λεπτά βρεθήκαμε στο κρεβάτι να απολαμβάνουμε ένα ωραίο 69.

Μετά από κάμποση ώρα, ανεβαίνει πάνω μου καβαλώντας με μαεστρία την πούτσα μου. Χύσαμε μαζί. Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με βαθιά πίπα και δεν άργησε να μου τον κάνει Πέτρα. Έκατσε πάνω μου ανάποδα κι εγώ τόλμησα και της έβαλα δάχτυλο στην τροφαντή της κωλάρα. Το απολάμβανε καθώς βρισκόταν με τις δύο τρύπες γεμάτες. Την άνοιγα σιγά-σιγά κι όταν ήταν έτοιμη κάρφωσα το καυλί μου βαθιά μέσα της. Φώναζε να κάνω πιο σιγά αλλά έχω χάσει τον έλεγχο. "Σκίσε με ρε καργιόλη, γάμα με". Στη συνέχεια στα 4 δέχεται ένα δυνατό σφυροκόπημα πιάνοντας τα ζουμερά της στήθη. Σε λίγη ώρα χύσαμε για δεύτερη φορά.

Κοιμηθήκαμε μερικές ώρες και ξημερώματα με ξύπνησε με βαθιά πίπα. Ακολούθησαν 2 γύροι ακόμα. Βρεθήκαμε άλλες τέσσερις φορές. Περάσαμε υπέροχα, όμως κόψαμε γρήγορα. Ο φόβος του μικρού μέρους βλέπετε. Οι αναμνήσεις όμως παραμένουν υπέροχες.
Copyright protected OW ref: 163062