Γαμήσι από τον Ηλία το μπάτσο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Στέλιος, είμαι δεκαοκτώ ετών και είμαι bisexual. Η φάση παίχτηκε όταν είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα για μια υπόθεση. Εκεί που περίμενα, είδα να μπαίνει ένας μετρίου αναστήματος επιβήτορας, και το λέω αυτό γιατί αν και ήταν κοντούλης είχε πολύ ωραίο σώμα.

Είχε καστανά κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, ήταν γυμνασμένος και φορούσε μπλε σκούρα μπλούζα κι εκείνο το αστυνομικό παντελόνι, που ήταν πολύ καυλιάρικο! Με κοίταξε και τότε κατάλαβα ότι ήταν ο γιος ενός γνωστού του πατέρα μου. Ο Ηλίας, ήταν 22 και δεν κάναμε ποτέ παρέα αλλά όταν με είδε είπε:

-    «Επ! Τι θες εσύ εδώ ρε Στέλιο;»

Μου πρόσφερε καφέ και τα είπαμε… Του είπα ότι είμαι bisexual και έμεινε λίγο έκπληκτος!
Μετά από λίγο άρχισε να μου την πέφτει…

-    «Κάνεις καλές πίπες;», με ρώτησε.

Εγώ καυλωμένος όπως ήμουν, του είπα:

-    «Εσύ τι λες;»

Εκείνος κοίταξε γύρω να δει αν μας βλέπει κανείς και μου είπε να πάμε πάνω. Τον ακολούθησα και πήγαμε στον πάνω όροφο ο οποίος ήταν μισοσκότεινος γιατί είχαν σχολάσει όλοι. Μπήκαμε σε ένα γραφείο και ο Ηλίας κλείδωσε την πόρτα. Έβγαλε την πούτσα του έξω από το φερμουάρ χωρίς να βγάλει ρούχα, μόνο την ζώνη και μου είπε:

-    «Για να δούμε, τι πουλιά πιάνεις…;»

Γονάτισα και πήρα το μεγάλο εργαλείο του στο στόμα. Ο Ηλίας ήταν πάντα ωραίος αλλά τώρα που φορούσε και στολή είχα τρελαθεί στην καύλα! Ρούφηξα όλο το καυλί του μέσα στο στόμα μου. Πνίγηκα αλλά συνέχισα να γλείφω την πούτσα του, ενώ ο Ηλίας, τρελαμένος από την καύλα, με έσπρωχνε πάνω και έβριζε συνεχώς.

Είχε ένα καυλί 16 εκατοστά, χοντρό με φλέβες, σαν να βγήκε από τσόντα! Μόλις ήταν έτοιμος να χύσει, με σήκωσε και με έβαλε να ακουμπήσω στο γραφείο. Μου έβγαλε το τζιν και μου τον έχωσε μέσα στεγνά. Ήθελα να φωνάξω αλλά, κρατήθηκα. Τον έχωσε όλο μέσα και με γαμούσε με δύναμη!

Είχε καυλώσει πολύ ενώ ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά. Με γαμούσε με δύναμη και έσπρωχνε πολύ δυνατά, λες και ήθελε να με ανοίξει στα δύο! Όταν ήταν έτοιμος να χύσει, με γύρισε και με έχυσε στα μούτρα.

Ήταν πολύ ωραίο γαμήσι. Από εκείνη την ημέρα τα λέμε συχνά με τον Ηλία…