Καυτό Καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε από tasire
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.77 (11 Votes)
Καλοκαίρι. Η όρεξη για μπάνια στη θάλασσα έχει αρχίσει να κυριεύει το καυτό κορμί μου. Πόσο μάλλον για καυτές ερωτικές στιγμές σε παραλίες. Ναι. Μέσα στη θάλασσα. Εκεί που τα κορμιά δροσίζονται και καίγονται ταυτόχρονα απ’ την καύλα. Να μπαίνει μέσα σου ο πούτσος του και να τον νιώθεις να σε ξεσκίζει. Πιο καυτό το καυλί του και το άγγιγμά του πιο δροσερό.

Σε ερημική παραλία. Μια τόσο τέλεια στιγμή. Ο ήλιος καυτός, το δέρμα και το πάθος να σ’ ανάβει. Η άμμος να χαϊδεύει προκλητικά το κορμί σου καθώς τον νιώθεις να σε ξεσκίζει. Νιώθεις ένα με τη φύση. Είσαι η πουτάνα του και το λουλούδι της παραλίας ταυτόχρονα. Σ’ αρέσει να μπαίνει μέσα σου καυτός, να σε πονάει, έχοντας τα πόδια σου ψηλά κι ανοιχτά. Να μπαίνει βαθιά μέσα σου και να σε ξεσκίζει με το καυλί του.

Βάζεις τα δάχτυλα στην άμμο και νιώθεις στο μουνί σου τον πούτσο του να σε τρυπάει άγρια. Νιώθεις τις φλέβες του να χτυπάνε στα τοιχώματα του κόλπου σου. Η γεύση του αλμυρή, θαλασσινή, διαφορετική απ' όλες τις άλλες φορές. Δαγκώνει τα βυζιά σου. Πονάς και θέλεις κι άλλο. Κρατιέται με τα δόντια του απ’ το λαιμό σου. Σε κρατάει σαν ζώο με τα δόντια του. Ίσως να σε πληγώνει με το δάγκωμά του κι αν του το ζητήσεις και το θες πολύ να το κάνει. Τον θέλεις τόσο πολύ βαθιά μέσα σου. Σε λέει βρώμα, πουτάνα, καυλιάρα, καριόλα, πουτάνα, γιατί του αρέσει η προστυχιά σου. Είστε ελεύθεροι, μόνοι, εσείς κι η φύση. Φωνάζεις από ηδονή να σ' ακούσουν παντού.

Ο οργασμός έρχεται σε κύματα ξανά και ξανά. Παφλάζει μέσα σου το καυλί του. Λίγο πριν το τέλος, σε γεμίζει με το καυτό σπέρμα του. Το νιώθεις καυτό μέσα σου να σε ταράζει αυτή η καυτή αίσθηση. Μένουμε λιγάκι σ’ αυτή τη στάση. Η γυμνή βουτιά στη θάλασσα χαϊδεύει το κορμί σου, απελευθερώνει τις αισθήσεις σου, σε γαργαλάει. Καυτό ερωτικό φανταστικό καλοκαιράκι. Πόσο σ’ αναπολώ.
Copyright protected OW ref: 162362