Έτσι ξαφνικά

Δημοσιεύθηκε από Sokratiss
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (8 Votes)
Ένα βράδυ όπως έπινα χαλαρά ένα ποτάκι με την καλή μου φίλη την Στέλλα, μου είπε πως έχει μια καλή και εντυπωσιακή φίλη που θα άξιζε να γνωρίσω. Να σας αναφέρω πως με τη Στέλλα γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε ελεύθερη σχέση και πολύ καλή χημεία στο σεξ. Μου είπε λοιπόν πως η κοπέλα που της περιποιείται τα νύχια, είναι πολύ ανοιχτόμυαλη και της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και εμπειρίες.

Αφού μου κίνησε την περιέργεια να τη γνωρίσω, συμφώνησα και η Στέλλα κανόνισε τις λεπτομέρειες. Έκλεισε ραντεβού μαζί της, δήθεν για να φτιάξει τα νύχια της και της είπε πως θα έφερνε και ένα φίλο μαζί της για παρέα. Την επόμενη μέρα, βραδάκι, την ώρα δηλαδή του ραντεβού, πήγα σπίτι της Στέλλας, με ένα καλό κρασί. Ήρθε η Σοφία μια εντυπωσιακή γυναίκα 30 χρονών με πλούσια ξανθά μαλλιά ψηλή και με πλούσια βυζιά. Σέρβιρα τα ποτά στις δύο κυρίες και αρχίσαμε να μιλάμε χαλαρά για τη ζωή μας και για τις ιδιαίτερες στιγμές μας εκεί πήρε αφορμή η φίλη μου Στέλλα και πρότεινε τη Σοφία να φορέσουν κάτι πιο ανάλαφρο πήγανε μέσα και όντως εμφανίστηκαν μετά 5 λεπτά με πολύ χαλαρή ενδυμασία. Η Στέλλα φορούσε στρινγκάκι χωρίς σουτιέν και μια ρόμπα η οποία ας πούμε ότι κάλυπτε η Σοφία φόρεσε μπραζίλιαν χωρίς σουτιέν και της έδωσε η Στέλλα ένα κοντό διάφανο πουκαμισάκι, στην ουσία και από τις δύο τα έβλεπες όλα.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και η Στέλλα βρέθηκε στην αγκαλιά μου να πιπιλίζω τις σκληρές της ρώγες. Η Σοφία έδειξε να μην εκπλήσσεται και κάθισε να μας βλέπει. Οι γλώσσες μας καυτές, άλλαζαν φιλιά τα σάλια καυτά κυλούσαν στα σώματα μας. Φιλιόμασταν με πάθος. Κατέβηκε από την αγκαλιά μου και με μια γρήγορη κίνηση μου έβγαλε τη βερμούδα και πήρε στο στόμα της τον πούτσο μου που είχε γίνει σκληρός και τον ρουφούσε με μανία. Τότε ήρθε δίπλα μου η Σοφία και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Είχε ωραία γεύση. Μπούκωσε το στόμα μου με τις βυζάρες της. Η Στέλλα ρουφούσε τον πούτσο μου. Άρχισα να γαμάω το μουνί της Σοφίας. Ήταν μούσκεμα από την καύλα. Έβαλα δυνατά μέσα τον αντίχειρά μου αμέσως έχυσε με δυνατή φωνή.

Τότε η Στέλλα ανέβηκε στον πούτσο μου και γαμούσα και τις δυο με διαφορετικούς τρόπους. Οι δυο τους άρχισαν να φιλιούνται και η καύλα άρχισε να χτυπάει κόκκινο. Τις ξάπλωσα και άρχισα να γλείφω τα μουνιά τους. Αυτές φιλιόταν ασταμάτητα. Γύρισα στα 4 τη Στέλλα, άρχισα να τη γαμάω και αυτή έγλειφε το μουνί της Σοφίας η οποία φώναζε "απόψε γίνομαι πουτάνα για σας" και έχυνε ατελείωτα. Όσο πιο βαθιά έβαζα τον πούτσο μου τόσο πιο βαθιά έβαζε και η Στέλλα τα δάκτυλά της στο μουνί της Σοφίας. Έτρεμε, έχυνε, φώναζε, είχε φύγει ο έλεγχος. Όσο τα έβλεπα, ο πούτσος γινόταν πιο σκληρός μέσα στο μουνί της Στέλλας η οποία δε μπόρεσε να κρατήσει τα υγρά της και άρχισε να κατουράει στον πούτσο μου.

Σταματήσαμε για λίγο κρασί και τις απαραίτητες αναπνοές. Η Στέλλα έφερε το στραπόν το φόρεσαν και οι δύο εναλλάξ και γαμιόντουσαν ενώ εγώ έπαιζα τον πούτσο μου. Δεν άντεξα… τις άρπαξα από τα μαλλιά, τις τράβηξα και τις έχυσα στο στόμα. Τα ρούφηξαν όλα δεν άφησαν σταγόνα.
Copyright protected OW ref: 160699