Σαν την πρώτη φορά (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.13 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Σαν την πρώτη φορά

Ήσουν στη κουζίνα και έβαζες σε δύο ποτήρια κόκκινο κρασί. Πλησίασα και σε αγκάλιασα σφιχτά από πίσω, φιλώντας σε στον λαιμό. Δεν έχασες στιγμή και γύρισες να ανταποδώσεις το φιλί μου. Αυτή τη φορά όμως στο στόμα. Ένα ατελείωτο φιλί γεμάτο πάθος, με τις γλώσσες μας να παίζουν μεταξύ τους. Άρχισα πάλι να σε νιώθω σκληρό ανάμεσα μας. Δεν έχασες στιγμή και σιγά-σιγά με κατεύθυνες προς το δωμάτιο μας. Ξάπλωσα πρώτη στο κρεβάτι και εσύ με ακολούθησες, δεν άργησες να βρεθείς από πάνω μου δίνοντας μου υγρά φιλιά στο λαιμό και στα χείλη. Ούτε εγώ ,όμως, άργησα να σου πω πόσο σε θέλω, πόσο μου είχες λείψει. Το ποσό ήθελα να σε νιώθω μέσα μου σε έκανα να το καταλάβεις γρήγορα, τυλίγοντας τα πόδια μου γύρω από τη μέση σου. Και τότε σε ένιωσα σκληρό και καυτό να τρίβεις το υγρό μουνάκι μου, που σπαρταρούσε από ανυπομονησία. Μπορούσες να μπεις γρήγορα αλλά δεν το έκανες, ήθελες να στο ζητήσω.

-     Γάμησε με, σε παρακαλώ μωρό μου.

Άρχισες να μπαίνεις σιγά-σιγά μέσα μου, κάνοντας με να βαριανασαίνω περισσότερο, αφήνοντας ένα μακρόσυρτο αναστεναγμό ικανοποίησης. Σταδιακά ανέβασες ρυθμό, μέχρι που ακούγονταν πια δυνατά στο δωμάτιο, τα αρχίδια σου να χτυπάνε στο κωλαράκι μου. Έβαλες τα πόδια μου στους ώμους σου και συνέχισες στον ίδιο ρυθμό. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω, ένιωθα το μουνάκι μου να συσπάται γύρω από τον πούτσο σου. Ελευθέρωσες τα πόδια μου και έπεσες πάνω μου ξέπνοος από την ένταση της στιγμής. Φιλιόμασταν ξανά και ξανά, ώσπου με γύρισες ανάποδα. Έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τη κοιλιά μου, όσο εσύ έψαχνες τον δρόμο για το μουνάκι μου, που τελικά δεν άργησες να βρεις. Γλίστρησες εύκολα μέσα μου και συνέχισες να με γαμάς γρήγορα, καρφώνοντας με ανά διαστήματα δυνατά. Από τις ανάσες σου φάνηκε πως δεν θα άντεχες πολύ ακόμα, για αυτό και άνοιξα με τα χέρια μου το κωλαράκι μου. Ήθελα να νιώθω κάθε πόντο σου όπως έμπαινες μέσα μου. Δεν άργησε πολύ, ώσπου να τραβηχτείς και να αρχίσεις να ρίχνεις μεγάλες ποσότητες σπέρματος πάνω σε όλο το σώμα μου.

Ύστερα από λίγο, αφού βρήκαμε τις ανάσες μας, σηκώθηκες και με σκούπισες, αν και θα έλεγα πως περισσότερο έψαχνες αφορμή για να με ακουμπήσεις πάλι εκεί. Ντυθήκαμε ελαφριά και πήγαμε πάλι στην κουζίνα μέσα σε γέλια και πειράγματα, όπου τελικά είχαμε ξεχάσει το κρασί. Όπως αποδείχθηκε αργότερα τα ποτήρια δεν μας χρησίμευσαν, αφού το γευτήκαμε, γλυκό, ο ένας από το σώμα του άλλου.

Copyright protected OW ref: 158454