Τα τρίδυμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (10 Votes)
Γεια σας με λένε Στεφ και είμαι 23. Η ιστορία που σας αφηγούμαι έγινε πριν 6 χρόνια όταν εγώ και οι αδερφές μου πηγαίναμε 3η Λυκείου.

Είμαστε τρίδυμα και μοιάζουμε αρκετά όλοι. Έχουμε καστανόξανθα μαλλιά και γκρι μάτια. Οι αδερφές μου, η Χριστίνα και ή Βασιλική, έχουν κορμάρες και καυλωτικά βυζάκια. Πάντα της φαντασιωνόμουν, ειδικά από τότε που στην πρώτη Γυμνασίου, είχαμε δει τη μάνα μας να τραβάει μαλάκια στον πατέρα μας και μου έκαναν το ίδιο και αυτές ( άλλα αυτό είναι άλλη ιστορία).

Μια μέρα, οι αδερφές μου, είπαν ότι ήταν άρρωστες και έκατσαν σπίτι, ενώ εγώ και οι γονείς μας φύγαμε. Επειδή βαριόμουν αφόρητα στο σχολείο είπα να γυρίσω στα κορίτσια να τους πάω τίποτα φάρμακα. Όταν μπήκα στο σπίτι είχε απόλυτη ησυχία. Οπότε πήγα να δω αν κοιμούνται. Καθώς άνοιξα την πόρτα μου έπεσε η σακούλα από το θέαμα. Η βασιλική σκυμμένη πάνω από το μουνάκι της Χριστίνας να το γλείφει με πάθος. Καύλωσα αμέσως. Με είδαν και άρχιζαν να μου λένε να μην το πω. Με ένα νεύμα απάντησα θετικά και τις πλησίασα.

- Αρκεί, είπα, να είστε φρόνιμα κορίτσια…

και έχωσα από ένα δάχτυλο στα μουνιά τους. Μου κατέβασαν την φόρμα με το σλιπ και άρχιζαν να μου τον γλείφουν. Μια η μια, μια η άλλη, τον έπαιρναν στα τσιμπουκόχειλα τους και τον κατέβαζαν μέχρι το λαρύγγι. Δεν άργησα να χύσω τις μάπες τους και τις διέταξα να γλείψουν τα χύσια μου η μια από την άλλη. Μετά έβαλα τη βασιλική να ξαπλώσει και όσο είχε πάει η Χριστίνα και της έκανε γλειφομούνι, εγώ ήμουν πάνω από τις βυζάρες της να της κάνω ισπανικό. Τέρμα καυλωμένοι και οι 3, με την βασιλική ήδη να έχει χύσει, έβαλα κάτω τη Χριστίνα και της τον έχωσα βίαια.

Τη γάμαγα κι εκείνη βογκούσε, όσο η Βασιλική καθόταν πάνω στη μούρη της. Μετά ήρθε η σειρά της να τον φάει στα 4 και την Χριστίνα να μας βγάζει βίντεο. Έχυσα μέσα της και ξάπλωσα ανάμεσα στις γυμνές καυλιάρες να ξεκουραστώ.
Copyright protected OW ref: 157228