Επιτέλους σαν γυναίκα

Δημοσιεύθηκε από Tzoana
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με λένε Γιάννη, είμαι 30 ετών, κατάγομαι από Κρήτη και όπως ξέρετε οι πιο πολλοί, ακόμη εδώ είναι κλειστές κοινωνίες με ταμπού και αρκετά παλαιών αρχών.

Όλα ξεκινούν γύρω στα 12 μου όταν αρχίζω να ανακαλύπτω ότι μου αρέσει να φοράω γυναικεία ρούχα. Σιγά σιγά αυτό έγινε όλο και πιο έντονο φτάνοντας στο σημείο με το που μείνω σπίτι μόνος να ντύνομαι γυναίκα κανονικά και να κάνω ότι είμαι καθαρίστρια ή κυρία του σπιτιού ή γενικά άλλους ρόλους. Φυσικά δε μπορούσα να αποκαλύψω κάτι τέτοιο πουθενά και... ότι ρούχα φορούσα ήταν είτε της μητέρας μου είτε της αδελφής μου.

Όταν έγινα φοιτητής συνέχισα να μένω στο ίδιο σπίτι μαζί τους, κάτι το οποίο βέβαια δε βοηθούσε την κατάσταση μου. Ίσα ίσα με δυσκόλευε. Ένα σαββατοκύριακο είχαν προγραμματίσει να φύγουν όλοι οπότε σχεδίαζα πολλά και διάφορα.

Μόλις έμεινα μόνος, έκανα μπάνιο, φόρεσα ένα στρινγκ μαζί με ένα διχτυωτό καλσόν κι ένα φόρεμα και κυκλοφορούσα σπίτι. Είχα καυλώσει όσο δεν πήγαινε και ήθελα κάποιον να με βοηθήσει, οπότε πήρα το θάρρος και τηλεφώνησα σε ένα παιδί που έχει στη δουλειά ο πατέρας μου. Τον λένε Νίκο και είναι 22 από Αλβανία. Ήρθε και μόλις άνοιξα και με είδε έτσι έμεινε.

-   Γιάννη; Ή μάλλον να πω Ιωάννα;

-   Νίκο μου δεν αντέχω άλλο. Όσο καιρό σε βλέπω, φαντάζομαι να σε καβαλάω.

-   Οκ λοιπόν έλα γονάτισε κ ξεκινά τσουλίτσα!

Μόλις γονάτισα και του κατέβασα το παντελόνι ένιωσα όπως το σκεφτόμουν. Η απόλυτη υποταγμένη τσούλα. Τον άρπαξα και ξεκίνησα αργά. Μόνο που αυτός είχε άλλα σχέδια! Μου έπιασε το κεφάλι και ξεκίνησε να μου πηδάει το στόμα με λύσσα.

Έτσι στο πάτωμα μου έδωσε να δοκιμάσω το πρώτο μου σπέρμα. Τον καθάρισα καλά καλά και μου είπε:

-   Πλέον θα είσαι η κοπέλα μου Τζοάνα. Και αν πας να κάνεις καμιά μαλακία θα σε κάνω βούκινο. Τώρα θα θες και γαμήσι αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη. Ίσως αύριο. Τώρα θα φύγω γιατί έχω κ δουλειές.

Με φίλησε κι έφυγε ενώ εγώ έμεινα στο πάτωμα πάνω από μισή ώρα να τον σκέφτομαι και να περιμένω την επόμενη φορά.

Ελπίζω να μη σας κούρασα.


Copyright protected OW ref: 155729