Το επόμενο βήμα

Δημοσιεύθηκε από anyare8385
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.38 (4 Votes)
Με τη Γεωργία είμαστε ζευγάρι σχεδόν δέκα χρόνια. Μετά από τόσο καιρό εξακολουθώ να θέλω σαν τρελός τις βυζάρες της, τον υπέροχο κώλο της και το πάντα υγρό κι αχόρταγο μουνί της, ενώ κι αυτή σε κάθε ευκαιρία μου δείχνει ποσό λατρεύει τον πούτσο μου κάνοντας μου τα καλύτερα τσιμπούκια που είχα ποτέ.

Αφού κάναμε σεξ με κάθε πιθανή στάση και σε κάθε σημείο που βρισκόμασταν (πάρκινγκ, παραλίες, μέσα στην θάλασσα), αρχίσαμε να βάζουμε στην ερωτική μας ζωή ερωτικά βοηθήματα. Ποικιλία δονητών, σφήνες, μπίλιες χειροπέδες, μαστίγια. Το αγαπημένο μας παιχνίδι έγινε ένας χοντρός δονητής 26 εκατοστών.

Απολαμβάναμε κ οι δυο να πηδάει το μουνάκι της με το δονητή κι εγώ να την κοιτάω και να παίζω τον πούτσο μου. Τρελαινόμουν να βλέπω πως ανοίγει το μουνί της και παίρνει το τεράστιο καυλί όλο μέσα της. Της έλεγα ποσό με καυλώνει να τη βλέπω να ξεσκίζει το μουνί της ποσό μου αρέσει να την βλέπω να γαμιέται σαν πουτάνα. Της άρεσε πολύ να με βλέπει να τον παίζω για αυτήν και τρελαινόταν όσο την έβριζα και ξέσκιζε το μουνί της μέχρι που χύναμε ταυτόχρονα με μεγάλη ένταση.

Σιγά-σιγά άρχισα να τη σκέφτομαι να πηδιέται με έναν πραγματικό πούτσο μπροστά μου. Ένα βράδυ και αφού κάναμε πάλι το αγαπημένο μας πλέον παιχνίδι, πάνω στην καύλα μας, της είπα να φανταστεί πως αντί για τον δονητή είχε έναν πραγματικό πούτσο στο μουνί της. Ανταποκρίθηκε με ένα βαθύ στεναγμό.

- Θα σου άρεσε μωρό μου να σε πηδάει κάποιος μπροστά μου κι εγώ να παίζω τον πούτσο μου;

- Μ... πολύ μωρό μου.

- Να σε σκίσει σαν πουτανάκι μπροστά μου;

- Αχ ναι... να με πηδάει κι εσύ να καμαρώνεις ποσό πουτάνα είμαι.

- Αυτό είσαι μωρό μου. Μια πουτάνα που θέλει να δοκιμάσει καινούργια καβλιά.

- Ναι καυλιάρη μου αυτό θέλω... να με πηδάνε σαν πουτάνα μπροστά σου κι εσύ να παίζεις τον πούτσο σου.

Πλέον αυτή η φαντασίωση μας έκανε παρέα κάθε βράδυ και κάθε φορά τελείωνε με υπέροχο γαμήσι μεταξύ μας. Και οι δυο μας τώρα πια είμαστε αποφασισμένοι να ζήσουμε πραγματικά αυτό που φανταζόμαστε και μας καυλώνει τόσο να βρούμε κάποιον να πηδήξει τη Γεωργία κι εγώ να τους παρακολουθώ. Να παίζω τον πούτσο μου όσο θα βλέπω το μωρό μου να γίνεται πουτάνα και μόλις θα τελειώσουν, εγώ μαζί με το γαμιά της να τη χύσουμε μαζί στις βυζάρες της.

Ελπίζουμε να μην αργήσουμε να βρούμε τον κατάλληλο που θα μας κάνει παρέα.Copyright protected OW ref: 152677