Η άτακτη μάνα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (9 Votes)
Καλησπέρα… η ιστορία μου συνέβη το καλοκαίρι. Είχα καταλάβει καιρό ότι η μάνα μου και ο πατέρας μου δεν τα πήγαιναν καλά στο ερωτικό κομμάτι και ότι η μάνα μου είχε αρχίσει και ψαχνόταν, όμως δεν πίστευα ποτέ ότι αυτή η γυναίκα που πάντα ήταν τόσο πιστή θα έκανε κάτι τέτοιο.

Έτσι ένα απόγευμα που ήμασταν στο σπίτι και ο πατέρας μου στη δουλεία, μου είπε ότι θα ερχόταν ένας φίλος της από τη δουλειά ο Γιώργος, για να μας φτιάξει στη γκαρσονιέρα που έχουμε στον από πάνω όροφο κάτι με τα ηλεκτρολογικά. Κατά τις έξι το απόγευμα λοιπόν, χτύπησε το κουδούνι. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ όταν είδα τι είχε βάλει για να του ανοίξει. Φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα, αρκετά εφαρμοστό χωρίς σουτιέν από μέσα με αποτέλεσμα να φαίνονται ξεκάθαρα οι ρώγες της όπως και το στρινγκ που είχε φορέσει και από κάτω πλατφόρμες.

Ο Γιώργος, όπως ήταν φυσικό, μόλις την είδε έμεινε κάγκελο. Κάτσανε λίγο και μετά ανέβηκαν πάνω στη γκαρσονιέρα. Πριν περάσει καλά-καλά ένα 20λεπτο άκουσα βογκητά, πήρα τα κλειδιά και πήγα πάνω. Άνοιξα σιγά-σιγά και διαπίστωσα πως όντως τα βογκητά προέρχονταν από το δωμάτιο. Πήγα προς τα εκεί και δεν κατάφερα να κρατηθώ. Έσκυψα να δω από την κλειδαρότρυπα. Η μάνα μου είχε στηθεί στα τέσσερα κι έδειχνε να το απολαμβάνει πραγματικά.

- Αχ… πήδα με πουτσαρά μου πιο δυνατά!

- Καύλα μου… φωτιά μου έχεις βάλει στον πούτσο, πόσο καιρό έχει να σε γαμήσει ο μαλάκας ο άντρας σου;

- Πολύ μωρό μου, πολύ, γι' αυτό μη με λυπάσαι, σκίσε με!

- Με έχεις πεθάνει στην καύλα παλιό πουτάνα, τι καυτό μουνί που έχεις!

- Ναι Γιώργο μου, φωτιά έχει πάρει το μουνάκι μου, καίει, αχ θα χύσω, παρ' τα ψωλαρά μου, σε χύνω, αχ… σου χύνω το καυλί!

- Μούσκεμα με έκανες παλιό πουτάνα!

- Πουτάνα εγώ μωρό μου; Τώρα θα σου δείξω…

και με μια κίνηση τη βλέπω να σηκώνεται, να τον ξαπλώνει και να τον καβαλάει έχοντας τις βυζάρες της να κουνιούνται μες τη μούρη του.

- Τώρα τι έχεις να πεις μωρό μου που σου πηδάω την πούτσα; Ε; Δεν πρόκειται να σηκωθώ αν δε στην κάνω να χύνει ασταμάτητα!

- Αχ Ντίνα μου είσαι μεγάλη καύλα, δεν έχω ξανά φάει τέτοιο καβάλημα… και αυτές οι βυζάρες σου είναι κόλαση να ξέρεις.

- Σου αρέσει μωρό μου; Σου αρέσει όπως σου πηδάω την πουτσάρα;

- Αχ καύλα μου, δεν αντέχω άλλο, μου τον έχεις τρελάνει τον πούτσο, τελειώνω Ντίνα, αχ… χύνω ναι… καύλα!

Κάπου εκεί, αν και αρκετά σοκαρισμένος αλλά και καυλωμένος, σηκώθηκα και έφυγα σιγά-σιγά. Εννοείται δεν ανέφερα ποτέ το θέμα!Copyright protected OW ref: 149417