Η γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από Notos1977
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.71 (7 Votes)
Με την γυναίκα μου την Ελπίδα, 42 ετών, είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια, εγώ 41. Ερωτικη ζωή έντονη, έως τη στιγμή που τα παιδιά μεγάλωναν και ήθελαν περισσότερο χρόνο να τους αφιερώνουμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να την παρακαλάω όχι τόσο στο να πηδηχτούμε αλλά να βρεθούμε λίγο μόνοι να τα πούμε έστω. Το μυαλό μου έτοιμο να κάψει φλάντζα από την αγαμία, η μαλακία επανήλθε και που και που έβρισκα καμία ξέμπαρκη να βγάζω αναγκαστικά τα χοντράδια.

Την αγαπούσα όμως και ήμουν ερωτευμένος μαζί της, άλλωστε ήταν πολύ όμορφη και σέξι. 1.71, 55 κιλά, καστανή, με ωραία βυζιά και κώλο, ένα κώλο που δεν μου τον είχε δώσει. Γαμιόμασταν τελευταία μια φορά το μήνα στη καλύτερη περίπτωση. Να σημειώσω ότι είχαν αρχίσει οι καβγάδες διότι της της έλεγα που δε μου κάθεται κι εκείνη φώναζε κλπ.

Το καλοκαίρι που πέρασε πήγαμε διακοπές όλοι μαζί και οι 4. Φτάσαμε σε ένα όμορφο μέρος, μπάνιο φαΐ και ύπνο... σεξ καθόλου. Το είχα πάρει απόφαση και λέω δε γαμιέται, ας απολαύσω θάλασσα, ξεκούραση και τα παιδιά. Ένα βράδυ που τα παιδιά κοιμήθηκαν στο διαμέρισμα που είχαμε νοικιάσει, λέει η γυναίκα μου… «πάω να αράξω παραλία».

Έμεινα μαλάκας… τι να πω, κάποιος έπρεπε να είναι με τα παιδιά. Η ώρα περνούσε, μεσάνυχτα πλέον και βγήκα στο μπαλκόνι να δω που είναι, πουθενά. Ανησύχησα και κατέβηκα να την βρω. Εκεί αρχίζει το καλό. Μες την ησυχία και ενώ έχω φτάσει στην παραλία, στα σκοτεινά ακούω ομιλίες. Αντιλαμβάνομαι πως είναι η γυναίκα μου και μιλάει με κάποιον που προφανώς δεν τον ήξερε διότι ήταν κουβέντα γνωριμίας. Την είδε ο τύπος και άρχισε να την κερνάει με ένα μπουκάλι βότκα που κρατούσε. Κάθισα και άκουγα και έβλεπα όσο μπορούσα. Γέλια, πειράγματα... ποια;… η γυναίκα μου με ένα ξένο! Ήθελα πραγματικά να δω που θα βγει αυτό. Η κουβέντα φυσικά πήγε στα ερωτικά και ενώ είχαν αδειάσει το μπουκάλι ξεκίνησαν τα φιλιά. Από τη μια φούντωσα, δεν ήξερα ποιον να σβερκώσω, από την άλλη με καύλωνε αυτό που έβλεπα.

Ο τύπος έχει πέσει με τα μούτρα, τις βάζει δάχτυλο και συνεχίζει να τις το ρουφάει και να της γλείφει το καλοξυρισμένο μουνί της. Εκείνη με όμορφα βογκητά απολαμβάνει κι εγώ δεν το πιστεύω! Δεν άργησε να χύσει η Ελπίδα φιλώντας παθιασμένα τον άγνωστο, ο οποίος ετοιμάζεται να της τον καρφώσει. Δεν τον αφήνει όμως. Ησύχασα. Εκείνος τότε διαμαρτυρήθηκε και η Ελπίδα του είπε πως δε θα τον αφήσει έτσι. Του ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να του τον παίζει μέχρι που το έβαλε στο στόμα της. Η Ελπίδα... που την παρακαλούσα. Απίστευτη πίπα. Άκουγα τα χείλη της, ακόμα έβλεπα και πώς ρουφούσε τα αρχίδια του. Εκείνος βογκούσε ώσπου της γέμισε το στόμα σπέρμα. Ζούσα ένα όνειρο. Έφυγα νιώθοντας πολύ μαλάκας!Copyright protected OW ref: 147689