Γλασκόβη ώρα μηδέν

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.61 (9 Votes)
Έκλεισα εισιτήρια για ένα σαββατοκύριακο, πρακτικά για ένα βράδυ για να πάω να τον δω. Η αλήθεια είναι πως απλά είχα καύλες, ήθελα απλώς να ξεσκιστώ και τώρα με τη νέα δουλειά είχα και τα χρήματα για να το υποστηρίξω χωρίς να χρειάζεται να κάνω τρελή υπομονή.

Μετά από μια απίστευτα κουραστική μέρα ταξιδιού, έφτασα στη Γλασκώβη απογευματάκι. Με περίμενε στο αεροδρόμιο, δεν είχαμε και πάρα πολύ καιρό να ειδωθούμε, δεν είχε καλά-καλά 2 μήνες που είχε ξαναφύγει, αλλά το φιλί μας ήταν τέτοιο που αν μας έβλεπε κανείς θα πίστευε πως έχουμε να βρεθούμε χρόνια. Με πήρε από το χέρι και πήραμε το λεωφορείο για να πάμε στο σπίτι του. Μόλις φτάσαμε μου λέει:

- Δε μου είχες πει πως θα ερχόσουν σήμερα, δεν έχω προλάβει να κάνω μπάνιο, σε πειράζει να περιμένεις λιγάκι;

- Ξέρεις μανάρι μου είχα κι εγώ τόσο ταξίδι, ένα ντουζάκι θα ήταν όλα τα λεφτά τώρα.

- Μ… έλα μαζί μου μέσα.

- Ναι μωρό μου.

Βγάλαμε τα ρούχα μας και μπήκαμε και οι 2 στο μπάνιο. Κόλλησε πίσω μου και άρχισε να με φιλάει στην πλάτη. Ο ερεθισμός μου ήταν απίστευτος. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ήμουν μούσκεμα και το μουνάκι μου έκαιγε. Ένιωθα τον πούτσο του καυλωμένο πίσω μου. Άνοιξε το νερό και το άφησε να τρέχει για λίγο, με γύρισε να τον κοιτάω και με φίλησε απαλά. Άρχισε να με σαπουνίζει και να με ξεβγάζει ταυτόχρονα, τίποτα παιχνιδιάρικο ή σεξουαλικό, ένα απλό μπάνιο. Έκανα κι εγώ το ίδιο με τη διαφορά πως στάθηκα λίγη παραπάνω ώρα στον πούτσο του, να τον σαπουνίζω, να τον τρίβω, να τον αγγίζω απαλά. Έβγαλε ένα βογκητό, έκλεισε το νερό απότομα και με τράβηξε έξω.

Τελείως βρεγμένοι και οι 2 πέσαμε πάνω στο κρεβάτι με ένα ηδονικό φιλί. Απαλό, έντονο, αισθησιακό. Από αυτά τα φιλιά που θες να μη σταματήσουν ποτέ. Άνοιξε τα πόδια μου κάνοντας την κίνηση να κατεβεί προς τα κάτω και τον σταμάτησα. Τον ξάπλωσα και βρέθηκα από πάνω του με το μουνάκι μου και το κωλαράκι μου στο πρόσωπό του. Πριν προλάβω καλά-καλά να βάλω τον πούτσο του στο στόμα μου η γλώσσα του ήδη βρισκόταν στην κλειτορίδα μου. Αναρίγησα, αφέθηκα και άρχισα να γλείφω, δεν ήθελα να σταματήσω ποτέ. Αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο.

Σηκώθηκε μαλακά και ξαφνικά βρέθηκα στημένη στα 4. Μπήκε απότομα μέσα μου, με φόρα, βγάζοντας έναν αναστεναγμό.

- Πόσο μου αρέσει το μουνί σου… πάντα μούσκεμα για μένα!

Δε μίλησα, η καύλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ. Μόλις είχε μπει κι εγώ ήμουν έτοιμη να χύσω. Έτσι κι έγινε. Μέσα στα επόμενα 2 λεπτά άρχισα να χύνω με σπασμούς και τότε… το πραγματικό γαμήσι ξεκίνησε. Μόλις πήρα μια ανάσα και χαλάρωσα από τον οργασμό άρχισε να με καρφώνει με λύσσα, χωρίς να σταματάει. Η ανάσα του έγινε βαριά και σε λίγα λεπτά με είχε γυρίσει στα γόνατα και τελείωνε στο στόμα μου. Κατάπια και ξάπλωσα χαλαρή στα μαξιλάρια του κρεβατιού.

- Τι ώρα φεύγεις αύριο;

- Έχει σημασία; Έτσι κι αλλιώς μέχρι αύριο θα ξεσκιζόμαστε.

- Αυτό είναι το καυλιάρικο μωρό μου, να κάνει χιλιόμετρα για ένα πούτσο.

- Για το δικό σου πούτσο.

- Πάντα!Copyright protected OW ref: 147071