Πως τιμώρησα το μπαμπά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το περασμένο Σάββατο, η μαμά με την αδελφή μου πήγανε να επισκεφτούν μια θεία που έμενε σε ένα χωριό έξω από την πόλη. Έτσι ο μπαμπάς κι εγώ θα ήμασταν μόνοι στο σπίτι. Στην αρχή ήμουν μόνος όταν, κατά τις εννέα ήρθε σπίτι ο μπαμπάς κουρασμένος από τη δουλειά. Αφού άλλαξε ρούχα, έφαγε και πήγε να κάτσει στο σαλόνι.

-    «Πώς πήγε η μέρα σου μπαμπά; Η δουλειά καλά;», ρώτησα ενώ έβλεπα τηλεόραση.

-    «Αρκετά κουραστική αλλά όλα εντάξει. Η μαμά και η αδερφή σου θα αργήσουν;»

-    «Μάλλον ναι…», απάντησα εγώ.

Κάποια στιγμή, ο μπαμπάς έβαλε το πόδι του πάνω στο άλλο ενώ εγώ ήμουν πολύ κοντά. Η έντονη μυρωδιά ερέθισε τα ρουθούνια μου τόσο που ένιωσα το καυλί στο παντελόνι μου να ξυπνά! Δεν ξέρω γιατί αλλά, ένιωσα ότι ήθελα αυτό το πόδι να το βάλω στο στόμα μου. Το καυλί μου συνέχισε να ανάβει και να σκληραίνει... Μετά από μισή ώρα ο μπαμπάς είπε:

-    «Εγώ πάω για ύπνο… μην κάνεις φασαρία».

Εγώ είχα καυλώσει για τα καλά! Ήθελα να γαμήσω αυτά τα πόδια πάση θυσία!  Είχα μείνει μόνος και αποφάσισα να κάνω το πρώτο βήμα. Πήγα στο έπιπλο για τα παπούτσια και έβγαλα αυτά που φορούσε σήμερα. Τα έβαλα στη μύτη μου και τα μύριζα ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με το πούτσο μου. Ήταν υπέροχα! Ενώ συνέχιζα να την βρίσκω με τα παπούτσια, όταν γύρισα το ένα από αυτά, έπεσε από μέσα ένα χαρτάκι. Το άνοιξα και διάβασα:

-    «Το βράδυ στις δώδεκα στο γνωστό. Φιλιά μωρό μου!!!»

Ήταν προφανές ότι ο μπαμπάς είχε κρυφό ραντεβού με μια πουτάνα γκόμενα. Είχα μείνει άφωνος! Έπρεπε να κάνω κάτι ώστε ο μπαμπάς να τιμωρηθεί που απαιτούσε τη μαμά. Δεν ήθελα να χωρίσουν. Μετά από σκέψη αποφάσισα τι θα έκανα. Θα έπαιρνα αυτό που ήθελα και θα τον τιμωρούσα μαζί. Αφού πήρα ότι χρειαζόμουν ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα, πλησίασα στο κρεβάτι όπου ο μπαμπάς κοιμόταν. Με το σκοινί, πήρα τα χέρια του και τα έδεσα στα κάγκελα. Μετά έδεσα τα πόδια του στα πλάγια του κρεβατιού. Ήταν έτοιμος να αρχίσω… Με το σουγιά, άρχιζα να σκίζω τις κάλτσες του.

Σε λίγο τα πόδια του ήταν γυμνά. Έπειτα, έβγαλα το εσώρουχο μου και έβαλα τη μύτη μου στο πόδι του. Συνέχισα να μυρίζω ώσπου καύλωσα στο φουλ! Μετά, φίλησα το χοντρό δάχτυλο και το πήρα στο στόμα μου. Το γάμαγα με πάθος. Ύστερα, με τη γλώσσα μου, έγλυψα ανάμεσα στα δάχτυλα ενώ την έσυρα σε όλη τη πατούσα. Είχα καυλώσει τόσο που, έβαλα τον πούτσο μου στην πατούσα του και την έπαιζα πάνω της. Ήταν υπέροχο! Κάποια στιγμή, ο μπαμπάς ξύπνησε…

-    «Τι κάνεις εκεί; Τρελάθηκες; Ελευθέρωσε με!»

-    «Δεν μπορώ… Πρέπει να σε τιμωρήσω daddy».

-    «Τι λες βρε; Σταμάτα! Όχι! Μη!!!»

-    «Σκάσε μπαμπά!»

Συνέχισα, βάζοντας σοκολάτα στα βρωμοπόδαρα του και τα έγλειφα μέχρι θανάτου! Συνέχισα μέχρι τις δώδεκα οπότε, ο μπαμπάς έχασε το ραντεβού ενώ εγώ είχα την ευκαιρία να απολαύσω τα καυτά πόδια του…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")