Το ξεπαρθενιασμα από τον ξάδερφο μου

Δημοσιεύθηκε από Girl123
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.41 (11 Votes)
Η ιστορία που σας γράφω συνέβη πριν από ένα χρόνο στις διακοπές μας στην Κέρκυρα. Πήγαν ο αδερφός της μαμάς μου, με τη γυναίκα του και τον ξάδερφο μου και πήγα κι εγώ. Μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο εγώ με τον ξάδερφο μου πήγαμε αμέσως για μπάνιο. Καταρχήν να σας πω ότι εγώ είμαι 1.70 περίπου, 55 κιλά, με ωραίο κώλο και μεγάλα βυζιά. O ξάδερφος μου είναι 1.85 με ωραία μάτια.

Πήγαμε δυο μας στην παραλία. Eγώ φορούσα ένα μπραζίλ πουά μαγιό, που τόνιζε φανταστικά το κωλαράκι μου. Αφού τελειώσαμε το μπάνιο μας, πήγαμε στο ξενοδοχείο. Όλη τη μέρα όλα κυλούσαν ομαλά. Το βράδυ πήγαμε για ένα ποτό. Ο Δημήτρης, ο ξάδερφος μου, είχε πιεί πολύ και τον πήγα στο δωμάτιο του. Μόλις μπήκαμε μέσα, με πέταξε βίαια στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει. Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ αλλά μάταια. Του εξήγησα ότι δεν το έχω ξανακάνει αλλά επέμενε να συνεχίσει.

Μου έβγαλε το πουκάμισο που φορούσα και τη φούστα, μου έσκισε τα εσώρουχα και ξεκίνησε να γλείφει όλο μου το κορμί ξεκινώντας από το λαιμό μου έως της πατούσες μου. Αυτό με είχε καυλώσει πολύ. Αφού τελείωσε με το γλείψιμο, έβγαλε το πουκάμισο του, ξεκούμπωσε το παντελόνι τού και με διέταξε να του βγάλω το σλιπάκι. Έτσι κι έγινε. Πετάχτηκε ένας πούτσους 20 εκατοστά και πολύ χοντρός. Τον πήρα στα χέρια μου και άρχισα να του τον παίζω, πρώτα αργά και μετά γρήγορα.

Τον έβαλα στο στόμα μου ξεκινώντας από το κεφαλάκι φτάνοντας στα ζεστά του αρχίδια. Αφού του πήρα μια καλή πίπα, έχυσε μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο στόμα μου τα οποία κατάπια. Μετά άρχισε να μου κάνει ένα τέλειο γλειφομούνι το οποίο με έφερε σε οργασμό δυο φορές. Όταν ήταν έτοιμος με μεγάλη δύναμη και δυσκολία μπήκε στο στενό και παρθένο μουνάκι μου. Εκείνη τη στιγμή πέθανα από τον πόνο. Του φώναζα ότι πονάω αλλά δεν νοιάστηκε και συνέχιζε να μπαινοβγαίνει ακόμη πιο άγρια. Ο πόνος είχε γίνει καύλα. Έχυσα 3 φορές κι αυτός έχυσε μέσα μου.

Από τότε έχουν ακολουθήσει κι άλλα γαμήσια που θα σας τα διηγηθώ κάποια άλλη φορά.Copyright protected OW ref: 130519