Το βράδυ που η κοπέλα μου μ' έκανε πουτανάκι

Δημοσιεύθηκε από Plaslavg
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (8 Votes)
Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί 2 χρόνια. Η σεξουαλική μας ζωή είναι φουλ ενεργή και έχουμε και οι δύο φαντασιώσεις που μοιραζόμαστε αλλά ακόμα δεν έχουμε πραγματοποιήσει. Προχωράμε σιγά-σιγά μαζί μέχρι να νιώθουμε άνετα να γίνει.

Η κοπέλα μου είναι ψιλή, καστανή με πολύ ωραίο στήθος και γυμνασμένο κώλο, που με τρελαίνει ν' ασχολούμαι μαζί του συνέχεια. Στο θέμα μας...

Μία φαντασίωση που είχα ήταν κατά την διάρκεια της πράξης να μου βάλει δάχτυλο και να παίξει με την τρύπα μου. Ωστόσο το πήγε παραπέρα και ξετρελάθηκα. Είχαμε ξαπλώσει στο κρεβάτι κι αφού την είχα γαμήσει καλά αρκετές φορές το βράδυ ήθελε να με χαλαρώσει. Άρχισε να μου τον παίζει και να τρίβει το μουνάκι της πάνω μου. Όση ώρα έκανε αυτό μου έλεγε πόσο πολύ ήθελε μία φορά να έχει αυτή το πάνω χέρι.

Ξεκίνησε να παίζει με την τρυπούλα μου. Άρχισα να αναστενάζω λίγο γιατί η καύλα ήταν απίστευτη. Αυτό που ακολούθησε όμως ήταν το αποκορύφωμα.

Ενώ με γαμούσε σιγά-σιγά με το δάχτυλό της ξεκίνησε να με βαράει χαστουκάκια, να με φτύνει στο πρόσωπο και να με βρίζει.

-    Για μένα είσαι το πουστράκι μου! Θα σε κάνω πούστη! Θέλω να γαμάω τον άνδρα μου και να σκέφτεται ότι τρώει πούτσα.

Είχα ξετρελαθεί. Έπαιζε πολύ με τι φαντασιώσεις μου. Τότε σε κάποια φάση με διέταξε να στηθώ στα τέσσερα. Μου έβαλε κατευθείαν τρία δάχτυλα και το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά. Φώναζα κι εγώ όπως αυτή πριν που τη γαμούσα. Με είχε κάνει τόσο πουτανάκι που σε κάποια φάση απλά κρατούσε το δάχτυλα της και χτυπούσα εγώ από μόνος μου το κωλαράκι μου πάνω.

Όταν δεν άντεχα, την παρακάλεσα να τελειώσω. Μ' έβαλε  να ξαπλώσω και γαμιόντας με ακόμα με τα δάχτυλά της άρχισε να μου το γλείφει. Τελείωσα δύο φορές συνεχόμενα, κάτι που δεν είχα ξανανιώσει και την έχυσα μέσα στο στοματάκι της. Τότε κι ενώ με είχε ξεφτιλίσει αρκετά ήρθε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο έχοντας ακόμα τα χύσια μου στο στόμα της.

Η καύλα ήταν τέτοια, που πλέον είναι ένα παιχνίδι που το συνεχίζουμε όταν μας βγει.Copyright protected OW ref: 122558