Παρτούζα με την ανιψιά μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το πουτανάκι με γνώρισε με το γκόμενο της. Ένα νεαρό γύρω στα εικοσιεννιά χρονών. Μου λέει ότι ζήτησε να κάνουνε τρίο με κάτι φίλους του κι αυτή του είπε ότι μόνο μαζί μου αν θέλει μπορεί να παρτουζωθεί. Οπότε κι αυτός συμφώνησε.

Μάλλον είχε το σκοπό του. Εγώ βέβαια αντέδρασα παρά το ότι ήξερα ότι γαμιέται και μ’ αυτόν αλλά γούσταρα να την δω πως γαμιέται και με άλλους.

Κλείσαμε το ραντεβού και πήγα στο στούντιο που είχε αυτός. Ομολογώ ότι ήταν πολύ ωραίο στούντιο και πολύ κατάλληλο σα γαμιστρώνας, με καθρέπτες, χαλιά από ζώα και άλλα πολλά. Πήγα και η ανιψιά ήταν ήδη εκεί. Όπως κουβέντιαζα με τον Άρη, μπήκε στο σαλόνι φορώντας ένα πολύ αποκαλυπτικό κιλοτάκι που άφηνε να φαίνεται η τρυπούλα της και είχε κάτι φουντίτσες στις ρώγες της… άρχισε να μας χορεύει Οριεντάλ… ήταν χάρμα να την βλέπεις!

Κάποια στιγμή έρχεται κοντά μου, μου πιάνει τον πούτσο και τον χώνει στο στόμα της και συγχρόνως φωνάζει τον Άρη και του ζητάει να την πάρει από πίσω. Την ρίξαμε στα τέσσερα και τη γαμούσα εγώ από το στόμα και ο άλλος από τον κώλο. Όλο φώναζε:

-    «Σκίστε με την πουτάνα!!! Σας γουστάρω!!! Είμαι κορίτσι για πούτσο!» Και τέτοια.

Τη γυρίσαμε ανάσκελα, σηκώσαμε τα πόδια της και την βάλαμε να κάτσει πάνω μου έτσι που εγώ να την παίρνω από μουνί και ο Άρης από τον κώλο. Αυτό έγινε εναλλάξ πάνω από πέντε φορές. Δεν της αφήσαμε τρύπα αγάμητη.

Εμείς, σε κάποια στιγμή κουραστήκαμε αλλά αυτή συνέχισε να μαλακίζεται μόνη της, οπότε δεν άντεξα, την έβαλα στο τραπέζι και την πήδηξα όρθιος ενώ ο άλλος βάραγε μαλακία. Δεν άντεξα και παρά λίγο να χύσω μέσα στο μουνί της.

Τελικά τραβήχτηκα αλλά, το τσουλάκι μου τα πήρε όλα στο στόμα της… μάλιστα μπουκώθηκε με τα χύσια μου. Τα κατάπιε και μετά μου έκανε κι άλλο ένα τέλειο γλύψιμο στο καυλί μου και τ’ αρχίδια μου.

Τι να πω… Δεν περίμενα ποτέ μου να έχω τέτοιο μουνί και να με θέλει να το ξεσκίζω. Από τότε που πρωτόκανα έρωτα μέχρι σήμερα και μετά από δεκαπέντε ετών έγγαμο βίο, πρώτη φορά νιώθω τόσο ικανοποιημένος στο γαμήσι.

Έχω φτάσει στο σημείο να πω: «Έλεος κορίτσι μου!... Σταμάτα… δεν αντέχω άλλο…»