Η πρώτη μας φορά

Δημοσιεύθηκε από rigonelos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (9 Votes)
Με τη γυναίκα μου είμαστε 6 χρόνια μαζί, τον 1 παντρεμένοι. Και θα σας περιγράψω την πρώτη μας φορά.

Ήμασταν δεν ήμασταν μια βδομάδα σε σχέση και θα έπρεπε να φύγω για ένα επαγγελματικό ΣΚ στη Μύκονο. Τα μηνυματάκια στο κινητό και τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα έδιναν κι έπαιρναν και η προσμονή να ξαναβρεθούμε ήταν μεγάλη, καθώς η επιθυμία να βρεθούμε  ερωτικά οι δυο μας, φαινόταν σε κάθε μας κίνηση.

Κάθε μέρα που την πήγαινα σπίτι της αργά το βράδυ, φιλιόμασταν σε σκοτεινά σημεία της διαδρομής. Βέβαια δεν αρκεστήκαμε μόνο στα καυτά και παθιασμένα φιλιά και μια μέρα πριν από το ταξίδι μου, κάτω από μια ελιά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δεν κρατήθηκε και έβαλε το χέρι της μέσα από το τζίν μου μέχρι να με τελειώσει κι εγώ αντίστοιχα το χέρι μου μέσα από το κολάν της μέχρι να πανιάσει το χέρι μου από τα υγρά της.

Γυρνώντας από το ταξίδι, η διάθεση, η κάψα και η καύλα μας ήταν τεράστια, αλλά ο χώρος δεν υπήρχε και έτσι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε μια αλάνα κάτω από το σπίτι της πάρκαρα το αυτοκίνητο.

Αμέσως τράβηξα πίσω το κάθισμα του συνοδηγού, το κατέβασα μέχρι το τέρμα και αμέσως έκατσα γονατιστός μπροστά της. Της κατέβασα το κολάν, της έβγαλα τη μπλούζα και το θέαμα που αντίκρισα ήταν μοναδικό. Ένα αψεγάδιαστο κορμί, φορώντας εντυπωσιακά εσώρουχα χρώματος μπρονζέ, με αλυσίδες, τα οποία βέβαια τα έβγαλα και αυτά σε λίγα δευτερόλεπτα αφήνοντας την ολόγυμνη.

Αμέσως ξεκίνησα ένα απίστευτο γλειφομούνι μέχρι που τελείωσε στο στόμα μου και έπειτα άρχισα να της πηδάω το μουνί με λύσσα, αλλά η καύλα μου δεν με άφησε παρά μόνο λίγα λεπτά μέχρι που τελείωσα μέσα της.

Έπειτα ακολούθησαν κι άλλες φορές στο αυτοκίνητο, αλλά αυτή μου έχει μείνει χαραγμένη.Copyright protected OW ref: 121637