Η πρώτη μου φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μου αρέσει πολύ να διαβάζω τις ιστορίες σας και είπα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου από την πρώτη μου φορά.

Η ιστορία που θα σας περιγράψω, έγινε χθες.

Από πολύ μικρός μου άρεσαν οι άντρες και ήθελα πολύ να με γαμήσει κάποιος αφού είμαι παθητικός. Πριν μια βδομάδα γνώρισα ένα παιδί από μια γκέι ιστοσελίδα και μιλούσαμε συνεχώς από μηνύματα. Αυτός με πίεσε πολύ να βρεθούμε (άλλο που δεν ήθελα και εγώ) και έτσι του είπα το μεγάλο ναι!

Ήρθε επιτέλους η μεγάλη μέρα. Δώσαμε σημείο συνάντησης σε ένα γνωστό φαστ φουντ και τον περίμενα. Μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι με περιμένει έξω με το αυτοκίνητο του.

Μπήκα στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στο διαμέρισμα του. Καθώς οδηγούσε του ήρθε η ιδέα να του κάνω πίπα καθώς οδηγά και φυσικά του είπα ναι και έτσι έγινε.

Κατεβάζει το παντελόνι του και πετάγεται έξω ο πούτσος του (19 πόντους και όχι ιδιαίτερα χοντρός). Εγώ συνέχισα το γλύψιμο μέχρι που αναγκάστηκε να με σηκώσει πάνω γιατί πλησίαζαν αυτοκίνητα. Μου είπε ότι γλύφω καλά και παραλίγο να των κάνω να χύσει αμέσως!

Μετά πήγαμε στο διαμέρισμα γδυθήκαμε και με χαλάρωσε με πολλά φιλιά. Με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα και μου έγλυψε την τρύπα μου (με τρέλανε εκείνη την ώρα). Μετά πήρε ένα λιπαντικό και μου το άλειψε στην τρύπα.

Μετά άρχισε σιγά-σιγά να προσπαθεί να μπει μέσα μου μέχρι που τα κατάφερε! Εγώ πόνεσα λίγο. Στη συνέχεια με ξάπλωσε στο κρεβάτι και ήρθε από πάνω μου και με γάμαγε μέχρι που μου έχυσε στην πλάτη.

Καθώς με γύριζε σπίτι μου με τον αυτοκίνητο εγώ συνέχιζα να του κάνω πίπα καθώς οδηγούσε...