Ο καθηγητής με έκανε πουτάνα (gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.07 (7 Votes)
Ο   _____ είναι ο καθηγητής Αγγλικών στο φροντιστήριο που πηγαίνω. Τον είχα καψουρευτεί από την πρώτη μέρα που τον είδα.  Ας  μπούμε όμως στο παρασύνθημα.

Μια μέρα έπρεπε να πάω νωρίτερα για ένα second chance για ένα τεστ. Καταρχάς ο _____ είναι περίπου 35, εύσωμος και ψηλός. Πηγαίνω λοιπόν εκείνη τη μέρα να γράψω και τον βλέπω έξω από το φροντιστήριο μαζί με τη γυναίκα του να χαιρετιούνται. Μόλις τον είδα καύλωσα. Φορούσε μια μπλούζα κολλητή και μια φόρμα σαν κολλάν. Τον βλέπω λοιπόν, μπαίνουμε μέσα στο φροντιστήριο και ξεκινώντας να γράφω το τεστ ήταν από πάνω μου σαν το Χάρο. Δε μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ξαφνικά γυρίζω κατά λάθος και βλέπω μπροστά μου το παντελόνι στο επίμαχο σημείο. Μπλοκάρω, αλλά μετά από 3 δευτερόλεπτα ξαναγυρίζω στο γραπτό μου. Μόλις τελείωσα, καυλωμένος πηγαίνω στην τουαλέτα να την παίξω, αλλά δεν ήξερα ότι ο καθηγητής ήταν απ' έξω και έβλεπε την ύλη που έχουμε κάνει. Βγάζω έξω το καυλί μου και αρχίζω να την παίζω και να βογκάω μουρμουρίζοντας το όνομα του.

-    Τι κάνεις εδώ;… με ρωτάει μπαίνοντας ξαφνικά μέσα.

-    Ότι φαίνεται… του λέω. Κάτσε κάτω να σου πάρω πίπα.

-    Όχι βέβαια… είμαι καθηγητής σου.

Αρπάζω ένα μαχαίρι που είχα στην τσάντα και τον απειλώ.

-    Κάτσε ρε μη σου κόψω κάτι που το χαίρεται η γυναίκα σου!

Ξάφνου με αρπάξει και μου χώνει την πούτσα όλη μέσα σ στόμα. Ένα καυλί 16 πόντοι,  ζεστό και φρεσκοξυρισμένο. Μετά από 5λεπτη πίπα, με γάμησε για 10 λεπτά και μετά βγήκαμε έξω γιατί ήρθαν και οι άλλοι να κάνουμε μάθημα. Ήταν το καλύτερο σεξ που έχω κάνει.Copyright protected OW ref: 105030