Μαγική νύχτα

Δημοσιεύθηκε από notos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.90 (5 Votes)
Είμαι ο Σ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία. Είμαι 39 ετών παντρεμένος και θα σας πω για μια αξέχαστη βραδιά με τη μητέρα μου. Πριν 15 περίπου χρόνια κι ενώ βρισκόμουν σπίτι, μιλώντας με την κοπέλα μου είπαμε να μη βγούμε, άλλωστε δεν μας έλειπε ούτε η έξοδος αλλά ούτε και το πήδημα. Η μητέρα μου γεμάτη περιέργεια ρώτησε τι ώρα θα βγω αλλά προς έκπληξη της, της είπα…

-    σήμερα θα σου κάνω παρέα.

Της άρεσε η ιδέα μιας και δε με χόρταινε όπως έλεγε, δε μιλούσαμε… όλο παράπονα δηλαδή. Άλλωστε ήταν χρόνια χήρα, 56 ετών και πέρα από κάτι αποτυχημένες προσπάθειες δεν ξανάφτιαξε την ζωή της, με αποτέλεσμα να μην έχει παρέα. Ήταν καλοσχηματισμένη και κοντούλα αλλά ποτέ δεν την είχα δει ερωτικά. Με ρώτησε αν θέλω να φτιάξει κάτι ιδιαίτερο  για να φάμε ώστε να με ευχαριστήσει και της πρότεινα αυθόρμητα να ετοιμάσει καμία ποικιλία να πιούμε κάνα ουζάκι.

Όλα κυλούσαν όμορφα, τρώγαμε, πίναμε, γελούσαμε. Τη ρώτησα αν θέλει να δούμε καμιά ταινία και να κοιμηθούμε κάνοντας τη μια αγκαλιά. Φυσικά δέχτηκε, έβαλα μια άσχετη και αδιάφορη ταινία και ξάπλωσα με το εσώρουχο. Δεν την ντρεπόμουν. Εκείνη ήρθε φορώντας ένα κλασικό νυχτικό, χωρίς σουτιέν, ξάπλωσε, την αγκάλιασα από πίσω και βλέπαμε την ταινία. Όλα καλά μέχρι εκεί. Με πιάσανε οι καύλες όμως και άρχισα απαλά να την πιέζω στο κώλο ώσπου οι ρυθμοί μου αυξήθηκαν.

Με γρήγορες σκέψεις παραξενεύτηκα που δεν είδα καμιά αντίδραση από μεριάς της. Άρχισα να τη χαϊδεύω διακριτικά, ώσπου έφτασα στην φωλιά της. Δεν άντεχα, είπα ότι γίνει κι αν στράβωνε θα τις έλεγα κι ένα συγνώμη. Έφτασα στο μουνί της κι εκεί τα έχασα, το εσώρουχο της μούσκεμα. Πλέον τα έπαιζα όλα για όλα. Άρχισα να της το τρίβω και αντί να τραβηχτεί, ανασήκωσε την λεκάνη της σα να μου έδινε περισσότερο χώρο. Ξεκινάω και της βγάζω το κιλοτάκι της και μαγεμένος βγάζω και το δικό μου. Ήρθε η ώρα να μπω μέσα στο μουσκεμένο της μουνί μα έχει πιάσει ήδη το καυλί μου και το οδηγεί μέσα της. Απίστευτη αίσθηση! Μπαινόβγαινα μέσα της χουφτώνοντας το στήθος της. Είχε φτάσει ήδη σε οργασμό κι ένιωθα τα υγρά της. Μια κοφτή ανάσα βγήκε από το στόμα της και μια λέξη μόνο… ''έτσι''. Άρχισα να χύνω μέσα της, αποκοιμηθήκαμε.

Το επόμενο πρωί είχε σηκωθεί πρώτη. Δε συζητήσαμε ποτέ για ότι έγινε.Copyright protected OW ref: 105009