Η αρραβωνιασμένη (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Βασίλη και είμαι από ένα χωριό της Φθιώτιδας.

Είναι καλοκαιράκι και σε ένα διπλανό χωριό από το δικό μου γίνεται πανηγύρι. Κλαρίνα μπίρες κτλ. Κανονίζουμε με τη παρέα μου να πάμε.

Τυχαία ένας φίλος μου γνώρισε εκεί μια κοπέλα και στη συνέχεια γίναμε όλοι μια παρέα τρία αγόρια και τέσσερις κοπέλες. Το ενδιαφέρον μου έπεσε στη Μαριάννα.

Εγώ τότε ήμουν δεκαοκτώ και αυτή είκοσι δύο και αρραβωνιασμένη. Μιλάγαμε για διάφορα θέματα και κάποια στιγμή την ρώτησα που έχει τσιγάρα να πάω να πάρω και μου λέει:

-    «Πάμε μαζί».

Πήραμε τσιγάρα και στο γυρισμό της λέω αν θέλει να πάμε μια βόλτα. Αυτή δέχτηκε. Πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος και αρχίσαμε τα φιλιά και τα χουφτώματα.

Ξέχασα να σας πω πως η Μαριάννα δεν έμενε μόνιμα σε αυτό το χωριό αλλά είχε έρθει για διακοπές με τους δικούς της μιας και ο αρραβωνιαστικός της δούλευε.

Εκεί καθίσαμε περίπου κανένα τέταρτο και μετά φύγαμε χωρίς να ολοκληρώσουμε και κανονίσαμε να βρεθούμε το επόμενο βράδυ. Περίμενα πως και πως το επόμενο βράδυ γιατί η Μαριάννα ήταν πολύ καυλιάρα!

Είναι γύρω στο 1.75, φυσικό καστανόξανθο μαλλάκι, και ένα σωματάκι… σκέτη τρέλα!!!

Βρεθήκαμε το επόμενο βράδυ και πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο όπου σταμάτησα σε μια ερημιά και τότε τα είδα όλα!

Αρχίσαμε τα φιλιά και κάποια στιγμή μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και μου έκανε μια πίπα θανατηφόρα!!! Γδυθήκαμε τελείως και οι δύο.

Τότε της έκανα ένα γλυφομούνι περίπου ένα τέταρτο, όπου έχυσε δύο φορές! Μου ξαναέκανε πίπα και μου βάζει την καπότα και έρχεται από πάνω μου όπου χοροπηδούσε σαν τρελή μέχρι να χύσω…

Αφού έχυσα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα αλλά δυστυχώς κάτι έτυχε και έφυγε αλλά ξαναβρεθήκαμε και τότε έγινε πανικός!!!

Θα σας ξαναγράψω…