Νύχτα Πέμπτης

Δημοσιεύθηκε από V0rras
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (15 Votes)
Χαιρετώ την παρέα του XStream.

Λίγα λόγια για εμένα: 19 ετών 1.78, 68Κg, ξανθά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια. Πέμπτη βράδυ λοιπόν κι έχω κανονίσει να βγω με ένα φίλο μου, την κοπέλα του και μια φίλη της την οποία θα γνώριζα τότε. Τους είχα πει να συναντηθούμε σε ένα σταθμό του μετρό ώστε να πάμε όλοι μαζί. Αυτό που δεν τους είχα πει είναι ότι είχα πάρει καινούργιο αυτοκίνητο και θα πηγαίναμε με αυτό. Φτάνω στο σταθμό και έπαθα μεγαλύτερη έκπληξη από αυτούς. Η φίλη της κοπέλας του κολλητού μου! Ας την πούμε Κ. Η Κ είναι 18 χρόνων, 1.75, ούτε χοντρή, ούτε λεπτή, με πολύ ωραίο πρόσωπο, καταπληκτικό κώλο και πολύ ωραίο στήθος.

Κάθεται πίσω το ζευγαράκι και μπροστά η Κ και ξεκινάμε για ένα γνωστό μπαράκι στο Γκάζι όπου είχε και πάρτι. Με το που φτάνουμε, βρίσκω ευτυχώς με τη μια να παρκάρω και πήγαμε στο μπαρ για ποτό. Κατά τις 3, ενώ έχω πιάσει κουβέντα με την Κ, λένε να φύγουμε και να πάμε σπίτια μας γιατί την επόμενη μέρα είχαμε όλοι σχολή. Εγώ επειδή δεν ήθελα να τελειώσει αυτή η νύχτα, προτείνω να μην πάμε σπίτια μας και να πάμε στο εξοχικό μου, που για έναν περίεργο λόγο, είχα πάρει τα κλειδιά μαζί μου. Φτάσαμε κατά τις 5. Το ζευγαράκι πήγε στη μια κρεβατοκάμαρα και μείναμε εμείς στο σαλόνι για «ταινία». Είχα βάλει μια αισθηματική. Σε 15 λεπτά αρχίσαμε να φιλιόμαστε και ένα-ένα τα ρούχα μας φεύγανε μέχρι που μείναμε γυμνοί.

Την πάω στη σοφίτα, μου φοράει ένα προφυλακτικό και σε αυτό το σημείο εκπλήσσομαι πάλι. Μου λέει ότι είναι παρθένα. Εκεί τα είδα όλα! Μπήκα σιγά-σιγά μέσα της ώστε να μην πονέσει. Μετά από κανένα 10λεπτο τη βλέπω να τρέμει και καταλαβαίνω ότι θέλει να χύσει πράγμα που έγινε αμέσως. Έπειτα την πήρα από πίσω αλλά στην πέμπτη φορά που μπήκα μέσα της πόνεσε πολύ και βγήκα. Συνέχισε με πίπα. Στην αρχή δεν ήταν τόσο καλή, άλλα στη συνέχεια ήταν φανταστική. Τα ήθελε στο στόμα και μου τον καθάρισε. Την πήρα άλλη μια φορά από μπρος και κοιμηθήκαμε γυμνοί. Φυσικά την επόμενη μέρα οι φίλοι μας τα κατάλαβαν όλα!

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω τέτοια ιστορία.

Υ.Γ.
Η ιστορία ήταν 100% αληθινή.Copyright protected OW ref: 102656