Τρίο με τη γυναίκα μου και το μασέρ (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Η ιστορία έγινε πέρσι το καλοκαίρι στην Αθήνα. Είμαστε παντρεμένο ζευγάρι από Θεσσαλονίκη γύρω στα τριάντα δύο και αρκετά εμφανίσιμοι.

Η γυναίκα μου η Έλλη, είναι ξανθιά 1.67 με ελάχιστα κιλάκια αλλά πολύ σέξι καμπύλες. Ιδιαίτερα το στήθος της είναι φοβερό! Πεντάρι με τεράστιες ρώγες. Η Έλλη λοιπόν, είναι απίστευτη γαμιόλα στο κρεβάτι και τα κάνει όλα τέλεια εκτός από το να δίνει κώλο. Δε με πειράζει γιατί γαμιέται πολύ καλά.

Είχαμε πάει λοιπόν στην Αθήνα για τρεις μέρες. Εμένα φαντασίωση μου είναι να κάνω τρίο με την Έλλη και με άλλον άντρα. Γουστάρω να τη βλέπω να πηδιέται με άλλον. Αυτή όμως δεν δεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο.

Έτσι λοιπόν στην Αθήνα είχα κανονίσει το πρώτο βράδυ μετά τα μπουζούκια να έρθει ένας επαγγελματίας στο δωμάτιο, δήθεν ότι είναι μασέρ. Τα είχα σχεδιάσει όλα τέλεια και συνεννοήθηκα με τον τύπο στο τηλέφωνο. Πήγαμε λοιπόν μπουζούκια και κατά τις τέσσερις γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Μπήκαμε στο δωμάτιο, έβαλα μουσική και δυο ποτά.

Η Έλλη εντωμεταξύ φόρεσε ένα ροζ κοντό σέξι νυχτικό και ξάπλωσε. Τότε, χτυπάει η πόρτα και με ρωτάει:

-    «Ποιος είναι τέτοια ώρα;»

Της λέω τότε πονηρά:

-    «Ο μασέρ σου μωρό μου!»

Και αυτή γελάει αλλά μαζί απορεί κιόλας. Ανοίγω και μπαίνει ένας τύπος γύρω στα τριάντα πέντε, αρκετά εμφανίσιμος. Λέω στην Έλλη να γυρίσει μπρούμυτα και τότε ξεντύνεται τελείως και γυρίζει. Ο τύπος, Γιώργος το όνομα του, τα βγάζει, κάθεται πάνω της και αρχίζει το μασάζ.

Η Έλλη έδειχνε να της αρέσει κι εγώ κάνω νόημα στο Γιώργο να προχωρήσει γιατί άρχισα να καυλώνω. Τότε αυτός κατεβάζει τα χέρια του στο μουνάκι της και αρχίζει να της βάζει δάχτυλο. Σε δυο λεπτά η Έλλη γυρνάει του πιάνει το πούτσο και αρχίζει να τον ρουφάει σα πουτάνα.

Τότε αρχίζω εγώ να γλύφω το μουνί της που ήταν ήδη μούσκεμα και να μαλακίζομαι. Μετά ξαπλώνει τον Γιώργο και κάθεται πάνω στον πούτσο του και κουνιόταν σαν τρελή. Δεν άντεξα και έχυσα στο στόμα της. Ήταν πολύ καύλα.

Η γυναίκα μου, που στην αρχή δεν ήθελε να κάνουμε τρίο, τώρα γαμιόταν σα λυσσασμένη! Σε λίγη ώρα και ο Γιώργος γέμισε το στόμα της με χύσια και τα κατάπιε όλα. Ο Γιώργος της είπε ότι γαμιέται πολύ καλά.

Ντύθηκε και έφυγε. Δυστυχώς δεν το ξανακάναμε ακόμα αλλά ελπίζω να ξαναγίνει σύντομα. Ήταν απίστευτη καύλα!!