Μπανιστήρι μέσα από την κουρτίνα

Δημοσιεύθηκε από Giannis9229
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (9 Votes)
Γεια σας. Θα σας πω μια από τις πιο καυλωτικές εμπειρίες του καλοκαιριού. Ήταν τέλη Αυγούστου και άραζα στο δωμάτιο μου με την μπαλκονόπορτα ανοικτή. Το μπαλκόνι μου επικοινωνούσε με την κουζίνα και το δωμάτιο του συγκάτοικου μου. Όπως λοιπόν άραζα γυμνός και άκουγα μουσική, ακούω το κουδούνι. Πριν προλάβω να βγω να δω ποιος είναι, ακούω τη φωνή της γκόμενας του συγκάτοικου μου. Αυτή ήταν. Τους άκουσα να χαμουρεύονται στον διάδρομο και μετά να κλείνουν την πόρτα του δωματίου του. Ωραία, σκέφτηκα.  Είχα όλη μέρα κάτι ανυπόφορες καύλες… τώρα με αυτούς δίπλα μου θα εκραγώ. Η αλήθεια να λέγεται, αλλά τόσο ο συγκάτοικος μου, όσο και η γκόμενα του είναι απίστευτα ερωτικοί άνθρωποι. Μια περίοδο πριν τα φτιάξουν, καθόμασταν και μιλάγαμε για αυτή και καυλώναμε όσο δεν πάει. Έχουμε τραβήξει άπειρες μαλακίες για αυτή.

Με τον συγκάτοικο μου δεν έχουμε κόμπλεξ, όποτε κάποιος έχει καύλες, μπορεί να παίρνει μάτι τον άλλον. Έτσι λοιπόν, μετά από λίγο, βγήκα έξω και ήσυχα πλησίασα προς το παράθυρο του. Είχε μισάνοικτη την κουρτίνα και το δωμάτιο φωτιζόταν με ροζ λάμπα. Την είδα ολόγυμνη μπροστά του, να του τρίβει τον πούτσο με τις βυζάρες της κι αυτός να έχει τρελαθεί από καύλα και να ανασαίνει βαριά. Η πούτσα του έσταζε από καύλα και της ύγραινε τα μάγουλα. Εκεί αυτή, τον παίρνει στο στόμα και αρχίζει να τον ρουφά δυνατά. Ο πούτσος μου είχε γίνει πύραυλος. Νόμιζα ότι θα έχυνα μόνο από τον ήχο του λαρυγγιού της, να τον παίρνει όλο μέσα της. Σε κάποια φάση ο συγκάτοικος μου με καρφώνει στα μάτια, με ένα τέρμα καυλωτικό βλέμμα, της αρπάζει το κεφάλι και της τον μπήγει όσο πιο πολύ μέσα γίνεται.

-    Θέλω να τελειώσω μέσα σου, μωρό μου…

της λέει, τη σηκώνει και τη στήνει στα τέσσερα. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Ήθελα να μπω μέσα στο δωμάτιο να την πάρουμε μαζί. Στημένη στα τέσσερα, έτοιμη να την πάρω… και μπαίνει μέσα της ο συγκάτοικος μου. Η τύπισσα αναστέναζε βαθιά, παρακαλώντας τον να πάει πιο γρήγορα, αλλά αυτός την βασάνιζε. Έμπαινε βαθιά και αργά μέσα της. Είχαν ιδρώσει και οι δύο.  Αναστέναζαν και αυτή τον παρακαλούσε να την ξεσκίσει. Αυτός όμως ήθελα να τη βασανίσει. Ξαφνικά, αυτή ξεφεύγει, τον ρίχνει στο κρεβάτι και κάθεται πάνω στον καυλωμένο, σχεδόν έτοιμο να εκραγεί πούτσο του και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει, ώσπου τελειώνει πάνω του, με την πιο καυλωτική κραυγή ηδονής.

Στο θέαμα αυτό, δεν μπορούσα να μην αρχίσω να τον παίζω. Ήμουν έτοιμος να χύσω χωρίς να τον αγγίξω. Τότε αυτός τη βάζει στα τέσσερα με τον κώλο στο παράθυρο, μπροστά μου, και αρχίζει να της γαμάει το στόμα. Εγώ την παίζω με το όλο σκηνικό. Είχα τρελαθεί. Έβλεπα τον κώλο της σε απόσταση αναπνοής από τον πυρακτωμένο πούτσο μου. Πλησιάζαμε να χύσουμε. Κάτι ο ήχος της πίπας, κάτι η αναστεναγμοί του συγκάτοικου μου και τα ερωτόλογα που της έλεγε, κάτι ο κώλος της, καταλήξαμε να κοιτιόμαστε μες στην καύλα κατάματα, ενώ χύναμε. Μετά από αυτό, σκέφτηκα ότι ίσως θα έπρεπε να γυρίσω στο δωμάτιο μου, για το τσιγάρο. Μάλλον πρέπει να πέσει στο τραπέζι, το ζήτημα της παρτούζας.Copyright protected OW ref: 102521