Φανταστική πραγματικότητα ή πραγματική φαντασία;

Δημοσιεύθηκε από asterikios
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.58 (6 Votes)
Κοιμόμουν και μπήκες στην κρεβατοκάμαρα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου ένιωσα τα χέρια μου ακινητοποιημένα και μου έδενες και το άλλο πόδι στην άκρη του κρεβατιού. Άρχισες να περνάς το σώμα μου με τις άκρες των δακτύλων σου. Το χέρι σου κατέβηκε στα πόδια μου και το έβαλες ανάμεσά τους. Άρχισες να κάνεις παιχνίδι και εκεί που το κορμί άρχισε να ανταποκρίνεται, προσπάθησες να με ακινητοποιήσεις ακόμη περισσότερο, καθώς τεντωνόμουν και προσπαθούσα να αντιδράσω παρόλο που ήδη δε μπορούσα να αντιδράσω καθώς είχα τα άκρα μου δεμένα

Κατάλαβες πως θα τελείωνα και ο ρυθμός σου έπεσε, τρίφτηκες πάνω μου και μου έδωσες ένα φιλί που η διάρκεια και η έντασή του με έκανε να ξανά νιώσω την καύλα που μου έδινες πριν από λίγο. Γίναμε ένα και ο χαμηλός φωτισμός του δωματίου με έκανε να βλέπω όχι εσένα, αλλά έναν μυστηριώδη και γοητευτικό άνθρωπο που έδειχνε να κρύβει πολλά, αλλά ταυτόχρονα ήθελε να δώσει ακόμη περισσότερα.

Δεν είπε κανείς μας τίποτα. Τα βλέμματά μας τα έλεγαν όλα. Το μόνο που ακουγόταν ήταν το στρώμα και οι ανάσες μας που ακόμη και τώρα πιστεύω πως είχαν συγχρονιστεί. Τελικά κάποια στιγμή, μου έλυσες τα χέρια και σε πήρα στην αγκαλιά μου. Σε φίλησα στο λαιμό, στο στόμα και η γλώσσα μου έπαιξε στο αυτί σου. Πάντα σου άρεσε αυτό. Ήμασταν αγκαλιασμένοι για αρκετά λεπτά. Καιρό είχαμε να έρθουμε τόσο κοντά ο ένας με τον άλλο. Ξάπλωσες πάνω μου και σταματήσαμε. Ήθελα να σου μιλήσω, αλλά κατά βάθος η σιωπή ήταν αυτή που έκανε τη στιγμή ξεχωριστή. Μου έλυσες και τα πόδια και έκανες να φύγεις, όμως δε σε άφησα.

Σε ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να σε περιεργάζομαι, σα να βρισκόμασταν για πρώτη φορά. Κατέβηκα στα πόδια σου και τα τίμησα όπως μου το ζητούσες κάθε φορά. Κι εγώ υπάκουσα όπως πάντα. Ενώ μπαινόβγαινα μέσα σου εσύ άρχισες να τρίβεσαι με το χέρι σου, ενώ το άλλο το είχες απλώσει κάτω από τα στήθη σου. Αναστέναζες βαθιά και όσο κοκκίνιζαν τα μάγουλά σου, τόσο πιο γρήγορα ανάσαινες. Εγώ στο μεταξύ, μπαινόβγαινα μέσα σου κρατώντας τη μέση σου, την υπέροχη μέση που πάνω της είχε ένα θεσπέσιο μπούστο και κατέληγε σε έναν αφράτο κώλο που πάντα τραβούσε τα ανδρικά και γυναικεία βλέμματα. Ένα κωλαράκι που πάντα μου άρεσε να το χαστουκίζω κι εσύ που πάντα αντιδρούσες στην αρχή, στο τέλος πάντα κατέληγες να ζητάς κι άλλο.

Γύρισες μπρούμυτα και αυτή τη φορά μου ζήτησες η ίδια να ασχοληθώ με το γαμάτο κωλαράκι σου. Για πρώτη φορά μου ζήτησες να χύσω πάνω σου κι εγώ έχυσα πάνω στα κωλομάγουλα σου, αφού πρώτα τον έτριψα ανάμεσά τους.Copyright protected OW ref: 101199