Η πρώτη μας φορά

Δημοσιεύθηκε από teris2500
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.13 (8 Votes)
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Απ’ όσο θυμάμαι, η πρώτη φορά ήταν γύρω στα 17 στο σχολείο. Ζούσα σε επαρχία τότε, το σχολείο μας ήταν σε μια περιοχή με αρκετό δάσος από την πίσω πλευρά. Η Μαρία είχε ωραίο νεανικό στήθος, αδύνατη, όχι στέκα. Μαύρα μαλλιά και μάτια. Καταγωγή από Κρήτη. Από τότε έχω αγάπη για την Κρήτη. Ξεκινήσαμε αθώα. Τη γνώρισα σε ένα φιλικό πάρτι γενεθλίων, την πλησίασα και ρώτησα πως τη λένε. Ήταν πολύ ντροπαλή, με χαμηλό βλέμμα και μιλήσαμε γενικά για διάφορα. Τη ρώτησα αν θέλει να πάμε βόλτα και δέχτηκε. Το σχολείο δεν ήταν μακριά και ξεκινήσαμε για εκεί. Λίγο φωτισμό, ότι πρέπει. Της είπα ότι μ αρέσει και τα σχετικά και απάντησε ότι το ίδιο ίσχυε και για εκείνη. Δειλά-δειλά της έπιασα τα χέρια και τη φίλησα. Ανταπέδωσε αμέσως. Για τον υπόλοιπο μήνα ήμασταν μόνο στα φιλιά, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω. Κάποια στιγμή είχαμε 2ώρες κενό και έριξα την ιδέα να χωθούμε στο δάσος. Δέχτηκε και ξεκινήσαμε. Μπήκαμε αρκετά μέσα εκεί που δεν επρόκειτο να μας ενοχλήσει κανείς. Καθίσαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πολύ πάθος.

Αρχίζω να τη φιλάω στο λαιμό και κατεβαίνω. Ήταν λίγο φοβισμένη για την συνέχεια, αλλά κατάφερα να την ηρεμήσω και μάλλον να την καυλώσω.

-    Μωρό μου είσαι σίγουρη, να συνεχίσω;

-    Αχ… νομίζω πως ναι. Όσες φίλες προχώρησαν το ευχαριστήθηκαν

Συνέχισα, της έβγαλα τη μπλούζα όσο τη φιλούσα και το σουτιέν. Είχε υπέροχα στηθάκια. Τα χάιδευα, τα φιλούσα και την άκουγα να αναστενάζει. Μετά έβγαλα τη δική μου. Χαϊδευόμασταν και φιλιόμασταν κανένα 20λεπτο και μείναμε εντελώς γυμνοί. Βάλαμε τα ρούχα κάτω, την ξάπλωσα και άνοιξα τα πόδια της.

-    Αγάπη μου μη φοβάσαι, απλά απόλαυσέ το.

-    Σε εμπιστεύομαι μωρό μου συνέχισε.

Ξεκίνησα να τη γλείφω γύρω από τα μουνόχειλα της. Ήταν τέρμα υγρή. Με το που άγγιξα την κλειτορίδα της τινάχτηκε και έχυσε.

-    Αχ… συνέχισε, τι μου κάνεις; Τι μου συμβαίνει;

-    Χύνεις μωρό μου, είναι ο πρώτος σου οργασμός, σειρά σου τώρα.

-    Μα δεν ξέρω πως να το κάνω.

-    Δεν είναι δύσκολο όπως γλύφεις παγωτό.

Τον πήρε στο στόμα το έκανε εντελώς άτσαλα, όμως σιγά-σιγά τα κατάφερε μέχρι που έριξα τα χύσια μου πάνω στα στηθάκια της και ήταν πάρα πολλά.  Αυτή ήταν η πρώτη μας φορά. Ήταν λίγο σύντομη η ιστορία, αλλά έχει και συνέχεια. Κάποτε ήταν πιο αθώα τα χρόνια στα σχολεία, τώρα έχουν ξεφύγει πλέον.Copyright protected OW ref: 100281