Σχολικές αναμνήσεις. Η πρώτη πίπα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Μπάμπης και είμαι είκοσι ετών. Η ιστορία που θα σας πω είναι μια σχολική ανάμνηση από την Τρίτη Λυκείου. Καλά, όχι και μακρινή καθώς, πρόπερσι αποφοίτησα από το Λύκειο. Παρότι παχουλός, είχα μερικές επιτυχίες.

Μια από αυτές ήταν η Ιωάννα, με την οποία ωστόσο δεν είχαμε κάνει τίποτα. Ξέχασα να σας πω ότι επειδή είχα χάσει μια χρονιά ήμουν ένα χρόνο μεγαλύτερος της.

Όπως προείπα, δεν είχαμε κάνει τίποτα, παρά τις πιέσεις μου, γι’ αυτό και όταν μια μέρα μου είπε να μείνουμε έξω μια ώρα, κοπάνα δηλαδή δεν υποψιάστηκα κάτι. Με τράβηξε από το χέρι και με οδήγησε πάνω προς το γυμναστήριο. Εκεί τέτοια ώρα δεν βρισκόταν κανένας.  Έτσι, με έσπρωξε σε έναν τοίχο και μου άνοιξε το τζιν.

Άρχισε να γλείφει σαν λυσσασμένη την πούτσα μου. Εγώ, της χάιδευα το κεφάλι ενώ απολάμβανα την πρώτη πίπα. Ο πούτσος μου πρήστηκε μέσα στο στόμα της. Στο ρούφηγμα το πήγε αργά και δεν την παρεξηγώ, πρώτη πίπα της ήταν.

Όταν άρχισα να χύνω μερικά πέσανε μέσα στο στόμα της γιατί δεν πρόλαβα να της το πω και τα άλλα καταλήξανε στα χορτάρια δίπλα στο γυμναστήριο.

Μικρή ιστορία αλλά εντάξει δεν κάναμε κάτι τρελό…