Παρτούζα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Μπάμπης και είμαι είκοσι ετών. Είμαι παχουλός και έτσι δεν ρίχνω εύκολα γκόμενες ωστόσο, έχω έναν κολλητό, τον Ηλία ο οποίος είναι εικοσάρης επίσης αλλά τις ψήνει να κάνουμε παρτούζες.

Αυτή, είναι μία από όλες τις παρτούζες.

Είχαμε βγει για καφέ οι τρεις μας και είχαμε μπει για τα καλά στην πονηρή συζήτηση. Εγώ ο Ηλίας και η Μαρίνα, μια αδύνατη πουτανίτσα, μαυρομάλλα, με βυζάρες και στενό κώλο. Αυτό που με καυλώνει σαν βίτσιο είναι να πηδάω αδύνατες. Δεν ξέρω, ίσως η αντίθεση με καυλώνει, ο χοντρός να γαμάει αδύνατη. Με καυλώνει τρελά όμως!

Έτσι, αμέσως εκτίμησα το πόσο καλά θα περνούσαμε με την Μαρίνα. Μιλούσαμε για καυλωτικά πράγματα και μου σηκώθηκε απίστευτα! Ο Ηλίας έσπευσε να σχολιάσει:

-    «Είδες; Εδώ θα φας καλή πούτσα σου λέω!»

Η Μαρίνα κοίταξε και φαινόταν καυλωμένη. Αμέσως πήγαμε στο σπίτι του Ηλία. Εκεί δεν χρειάστηκαν πολλά. Τον άρχισε αμέσως στην πίπα. Εγώ έβγαλα τα ρούχα και κάθισα δίπλα στον Ηλία. Η Μαρίνα έπιασε την χοντρή πούτσα μου και έγλυφε εναλλάξ.

-    «Καύλααα!!!» Της έλεγα εγώ. «Σου αρέσει να γλύφεις κοπέλα μου;»

Μου τον έγλυφε τόσο δυνατά που, ήθελα να χύσω. Η Μαρίνα έγλυψε και τα αρχίδια μου. Έχυσα. Δεν κρατήθηκα άλλο. Σταγόνες σκορπίστηκαν παντού. Η Μαρίνα έγλυψε μερικές πάνω στο μπούτι μου και συνέχισε να γλύφει τον Ηλία.

Εγώ πήρα θέση από πίσω της. έγλυψα την κωλοτρυπίδα της. αυτή, καύλωσε πολύ. Έχωσα ένα δάχτυλο ενώ εκείνη έγλυφε ακούραστα την πούτσα. Αν και ο κώλος της είχε ερεθιστεί, εγώ έχωσα τον πούτσο αργά. Η Μαρίνα βόγκηξε. Έσπρωξα κι άλλο μέχρι που ο πούτσος μου μπήκε όλος μέσα.

Η Μαρίνα σταμάτησε να γλύφει τον πούτσο του Ηλία και προσπαθούσε να μην φωνάξει. Εγώ έσπρωξα και άλλο. Ο κώλος της ήταν στενός, σκέτη καύλα. Ο Ηλίας της είπε να συνεχίσει να του την γλύφει. Εκείνη, συνέχισε να γλύφει. Η πούτσα μου είχε ανοίξει την τρύπα της αρκετά και τότε, έβαλα δαχτυλάκι στο μουνάκι της.

Γαμούσα κώλο και μαλάκιζα το μουνάκι της. Η Μαρίνα καύλωσε τρελά. Τότε ο Ηλίας είπε:

-    «Μάλλον είναι η ώρα να πάμε στην άλλη φάση…»

Σηκώθηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Η Μαρίνα, με τον πούτσο καρφωμένο στον κώλο της κι εμένα πίσω της, ανεβήκαμε στο κρεβάτι και καρφώθηκε στον πούτσο του Ηλία με το μουνί. Καύλααααα!!! Μουνί-κώλο την πήγαμε. Εκείνη βόγκαγε κανονικά.

-    «Αχχχχ! Αχχχχχ! Σας θέλω και τους δύο!»

Εγώ γαμούσα με δύναμη τον κώλο της και ο Ηλίας την είχε ξεσκίσει από το μουνί. Η Μαρίνα ανεβοκατέβαινε στον πούτσο του Ηλία ενώ κουνιόταν και μπρος-πίσω από την δική μου κίνηση.

Θα έχυνα κι έτσι τον έβγαλα και έχυσα πάνω στα κωλομέρια της. Ξεκουράστηκα βλέποντας τον Ηλία να συνεχίζει να την γαμάει ενώ εγώ τράβηξα μερικές μαλακίες... Απίστευτη παρτούζα!!!