Μη μας ακούσουν

Δημοσιεύθηκε από xristos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)
Γεια σας παιδιά, με λένε Χρήστο και είμαι 19. Η ιστορία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας έγινε πριν 2 χρόνια στο χωριό μου στη Σπάρτη. Είχαμε πάει διακοπές με την οικογένεια μου και ήρθε και το αγόρι  μου μαζί μας. Η οικογένεια μου το ξέρει και μας έχει αποδεχθεί. Λοιπόν ας μπούμε στο ψητό της υπόθεσής.

Το φίλο μου τον λέγανε Κώστα και ήμασταν στην ίδια ηλικία, 17 δηλαδή. Εγώ είχα κάνει τρύπα στην γλώσσα και τον καύλωνε τρελά το νέο μου σκουλαρίκι και ήθελε συνέχεια να του γλείφω την πούτσα του. Ένα βράδυ λοιπόν καθόμασταν στο σαλόνι μόνοι μας και μου λέει:

-    Θα μου την γλείψεις;

-    Όχι, είναι οι γονείς μου ρε Κώστα, θα μας ακούσουν και θα μας δουν!

Χωρίς να μου πει τίποτα, σηκώνεται και βλέπω την ψωλή του κάγκελο. Με σηκώνει, έρχεται, ακουμπάει τον πούτσο του στον κώλο μου και με πάει  στο δωμάτιο τον γωνιών μου. Εκεί που είμαι φτιαγμένος να τον πάρω στο στόμα μου, ακούω έξω απ’ το δωμάτιο που είναι η αυλή, τη μάνα μου με τη θεία μου και τα ξαδέρφια μου να κάθονται και να μιλάνε γενικά περί ανέμων και υδάτων. Στην αρχή σκέφτηκα να κλείσω το παράθυρο να μην ακούγεται τίποτα από εμάς, όμως το παράθυρο θα έκανε θόρυβο και θα μας πρόδιδε, οπότε το άφησα ανοιχτό.

Παίρνω στο στόμα μου το καυλί του και τον καταπίνω βαθιά όλο, μιας και έχω εκπαιδευτεί καλά. Η πούτσα του ήταν 17 εκατοστά, χοντρή, με κανονικά αρχίδια. Σε κάποια φάση που μου τον έβαζε βαθιά, μου κάνει νόημα ότι χύνει, τον βγάζει από το στόμα μου και αρχίζει να την παίζει. Εγώ είχα το κεφάλι και το στόμα μου έτοιμο να χύσει. Δεν άργησε, έβγαλε ένα ποτάμι στο λαρύγγι μου και τα κατάπια σαν πουτάνα.

Μόλις του καθάρισα με τη γλώσσα όλα τα χύσια του, μου έδωσε ένα παθιάρικο φιλί στο στόμα και μου είπε στο αυτί ότι με αγαπάει πολύ. Αυτή ήταν η ιστορία μου, αφήστε μου σχόλια αν σας άρεσε και αν θα θέλατε να δείτε και άλλες ιστορίες μου. Μέχρι τότε να περνάτε καλά.Copyright protected OW ref: 97745