Με τις φίλες στο εξοχικό

Δημοσιεύθηκε από Souvlaki
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.21 (7 Votes)
Καλοκαιράκι λοιπόν και αποφασίζουμε με δύο φίλες μου, την Ειρήνη, την Ιωάννα και τη μητέρα της να πάμε ένα 3ημερο στο εξοχικό της Ιωάννας. Σε όλη τη διάρκεια μέχρι να φτάσουμε είχα στο μυαλό μου πως κάνω κάτι με αυτά τα 2 κορίτσια εκείνες τις ημέρες. Φτάσαμε Παρασκευή βράδυ, αλλά δε βγήκαμε και αποφασίσαμε να κάτσουμε στο σπίτι. Θα βγαίναμε το Σάββατο που θα ερχόντουσαν και κάτι άλλα παιδιά στο εξοχικό. Βράδυ λοιπόν, φάγαμε και μετά μιλάγαμε χωρίς να γίνει κάτι μεταξύ μας. Εγώ βέβαια βλέποντας και τις 2 με τα σορτσάκια σκεφτόμουν διάφορα σκηνικά. Την άλλη μέρα, η μητέρας της είχε πάει για κάτι ψώνια κι εγώ είχα ξυπνήσει, ενώ οι άλλες κοιμόντουσαν. Μπαίνω στο δωμάτιο και τις βλέπω να κοιμούνται μαζί στο διπλό κρεβάτι των γονιών, όμως δεν έκανα κάτι.

Τέλος πάντων, σε λίγο θα πηγαίναμε στην παραλία. Βλέποντας την Ιωάννα και την Ειρήνη με τα μαγιό καύλωνα, αλλά προσπαθούσα να κρατηθώ και να μη φανεί το φούσκωμα στο μαγιό μου. Ήθελα να κάνω κάτι μαζί τους το Σάββατο βράδυ, διότι την Κυριακή το απόγευμα θα φεύγαμε. Και λέω το Σάββατο βράδυ, επειδή λόγω της μητέρας της Ιωάννας δεν ήταν εύκολο να κάνουμε κάτι. Γυρνώντας λοιπόν από την παραλία, μπήκα να κάνω μπάνιο και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου για τα 2 κορίτσια. Το απόγευμα, αφού καθίσαμε στον καναπέ βλέπαμε τηλεόραση και χαζεύαμε στο διαδίκτυο. Το βράδυ λοιπόν, ετοιμαζόμασταν να πάμε βόλτα. Η Ιωάννα φόρεσε ένα σορτσάκι τζιν και ένα μπλουζάκι μέχρι τον αφαλό. Η Ειρήνη φόρεσε ένα πουκάμισο με μαύρο κολλητό μπλουζάκι κι ένα απλό παντελόνι.

Προσπερνώ να γράψω τι έγινε στη βόλτα (δε συνέβη κάτι σημαντικό). Γυρίσαμε σπίτι περίπου 1-2 η ώρα και καθίσαμε στο δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι να συζητήσουμε για να μην πάμε αμέσως για ύπνο. Η μητέρα της Ιωάννας είχε ξαπλώσει στο διπλανό δωμάτιο της Ιωάννας, για να κοιμούνται μαζί οι κοπέλες κι εγώ μόνος μου σε άλλο δωμάτιο. Μετά από ώρα λοιπόν, ήθελαν να ξαπλώσουν κι έτσι είπα να πάω να ξαπλώσω κι εγώ. Μου είπαν όμως να ξαπλώσω μαζί τους για να δούμε τηλεόραση. Ξάπλωσα ανάμεσα τους (ευτυχώς μας χώρεσε και τους 3 το κρεβάτι) και όπως καταλαβαίνετε άρχισα να καυλώνω. Δεν κρατιόμουν άλλο και τους είπα ότι θέλω να μου πάρουν πίπα. Έτσι λοιπόν, αφού είχε προηγηθεί και μια συζήτηση για το σεξ, η Ειρήνη άρχισε να πιάνει το καυλί μου κι εγώ τα βυζιά της. Μετά μου τον έπιασε και η Ιωάννα κι εγώ αντίστοιχα τη χούφτωνα. Μου έπαιρνε πίπα η Ειρήνη, ενώ η Ιωάννα έπαιζε το μουνί της. Ύστερα, η Ιωάννα πήρε πίπα και η Ειρήνη έβαζε δάχτυλο. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη για να μη συμβεί κανένα απρόοπτο. Τελικά, το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε παρ' όλο που δεν τις γάμησα.(Copyright protected OW ref: 94811)