Τα δάχτυλα στη μάνα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (32 Votes)
Ήμουν 16 χρονών. Είχαν έρθει τα μικρότερα ξαδερφάκια μου για διακοπές. Το ένα από αυτά ήταν πολύ μικρό και μου είπαν να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο για να το προσέχω. Εγώ δεν είχα πρόβλημα να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με ένα μικρό, αρκεί να μη με ξύπναγε το βράδυ. Έτσι λοιπόν το βράδυ, η μικρή είχε κοιμηθεί πριν γυρίσω από τα παιχνίδια. Γύρω στις 10 το βράδυ, πήγα και εγώ να ξαπλώσω. Το μυαλό μου γύριζε σε μια κοπελιά που είχα γνωρίσει και οι ορέξεις είναι στο φουλ. Πέρασε καμία ώρα που την σκεφτόμουν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα την διπλανή πόρτα "κρεβατοκάμαρα" να κλειδώνει. Μετά από λίγο, ακούγονται ψίθυροι από δίπλα και μετά σιωπή. Μέχρι που ήρθαν οι ήχοι από το κρεβάτι και αμέσως αρχίζουν τα βογγητά.

Το μυαλό μου είχε τρελαθεί. Η μάνα μου γαμιόταν με τον πατέρα μου. Είχα καυλώσει πάρα πολύ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα να τον παίξω ενώ φανταζόμουν την μητέρα μου να γαμιέται. Τότε μου ήρθε μια ιδέα. Να ξυπνήσω τη μικρή! Την ξύπνησα και αυτό άρχισε να κλαίει. Έτσι σηκώθηκα και φώναξα τη μάνα μου.

- Τι έγινε; Τι θέλεις;

- Η μικρή ξύπνησε και κλαίει.

- Ουφ γαμώτο. Καλά πήγαινε μέσα και έρχομαι.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό ήρθε με ένα άσπρο σατέν νυχτικό, ξάπλωσε ανάμεσα σε εμένα και τη μικρή. Εγώ είχα πάθει την πλάκα μου. Δε μ' έπιανε ο ύπνος με τίποτα! Μια η κοπελιά που γνώρισα και μια τα βογγητά και τους τριγμούς του κρεβατιού μέσα στο μυαλό μου, άρχισα να παίζω το πουλάκι μου. Το μυαλό μου ξέφυγε τελείως. Είπα μέσα μου «πιάσε το μουνάκι της μαμάς και ότι γίνει έγινε». Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να χαϊδεύω την κοιλίτσα της. Δεν είδα καμία αντίδραση και έτσι πήρα τα επάνω μου. Σιγά-σιγά πήγαινα και πιο κάτω. Έφτασα επιτέλους εκεί που ήθελα. Άγγιζα το μουνάκι της μαμάς πάνω από το κιλοτάκι της. Καμία αντίδραση από μέρος της. Έτσι έβαλα το χέρι από μέσα. Με το ένα χέρι έπαιζα το πουλάκι μου και το άλλο στο μουνάκι της μάνας μου. Καμία αντίδραση και πάλι. Κατέβασα το κιλοτάκι της και έβαζα τα δαχτυλάκια μου μέσα.

Τα πόδια της άνοιξαν, το μουνί ήταν ήδη υγρό. Τότε μου ήρθε στο μυαλό και οι διάφορες ταινίες πορνό που είχα δει. Έτσι άρχισα να παίρνω τα υγρά από το μουνί της και φτάνω στην πίσω πόρτα. Και τα δύο μου χέρια δούλευαν επάνω της, ένα μπροστά και ένα πίσω. Άρχισαν κάποιοι σπασμοί και ξαφνικά μου λέει:

- Κώστα τι έγινε; Τι έπαθες;

- Τίποτα, δε μπορώ να κοιμηθώ.

- Καλά, άντε γύρνα από την άλλη, θα κοιμηθείς.

Μάζεψε μόνη της το κιλοτάκι και το έβαλε. Η βραδιά για εμένα ήταν βασανιστική. Φτάσαμε στο αύριο. Περίμενα πως και πως να τη βρω μόνη της. Γύρω στις 7 το απόγευμα βρεθήκαμε μόνοι στο σπίτι. Το είχα στο μυαλό μου. Θα το κάνω! Πήγα μπροστά της και έβγαλα το πουλάκι μου καυλωμένο. Και της λέω:

- Μαμά είναι καλό; Μεγάλο ή μικρό;

Χαμογελάει και άρχισε να μου το παίζει. Δεν άργησα, τελείωσα πολύ γρήγορα.

- Για την ηλικία σου είναι πολύ καλό και ότι έγινε, έγινε. Δε θα πεις τίποτε. Εντάξει;

- Ok.

- Πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω με κάποια κοπέλα για να τα απολαύσεις όλα. Ok;

- Ναι.(Copyright protected OW ref: 93894)