Η δεύτερη φορά

Δημοσιεύθηκε από ale
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (9 Votes)
Τη δεύτερη φορά θα είμαστε πιο χαλαροί και θα παίζουμε ελευθέρα. Θα αρχίσουμε με ένα μπάνιο για χαλάρωση, θα σαπουνίσουμε ο ένας τον άλλο, θα πλύνω την τρύπα σου και θα της βάλω ένα δάχτυλο να χαλαρώσει και να καυλώσεις. Καθώς τρέχει το νερό θα σκύψεις και θα σου τη γλείφω για να τη χαρώ. Μετά θα συνεχίσουμε με το να μου πάρεις μια πίπα να μου τη σηκώσεις αν και θα είναι καυλωμένη. Θα πάμε στο κρεβάτι μας και εκεί θα με αφήσεις να σου πάρω για λίγο το καυλί σου στο στόμα μου. Θα είναι η πρώτη φορά και αν μπορέσω να σου τη σηκώσω και μου αρέσει θα κάνουμε ένα 69. Όταν θα είναι πέτρα η πούτσα μου από το τσιμπούκι που θα μου έχεις κάνει, θα σε βάλω με το στήθος επάνω σε ένα τραπέζι και τα πόδια σου να κρέμονται κάτω και το κωλαράκι σου να είναι ελεύθερο να σου το γαμήσω. Ξέρεις, σε αυτή τη στάση μπαίνει όλος μέσα σου χωρίς να πονάς ιδιαίτερα και αφού σου τον παίξω μέσα έξω για αρκετή ώρα, θα σε γυρίσω με τα πόδια στην πλάτη μου, θα σε καρφώνω, θα σου τσιμπάω τις ρώγες να πονάς ελάχιστα και να καυλώνεις περισσότερο.

Όταν κουραστώ θα σε πάω στο κρεβάτι μας, θα ξαπλώσω και θα καθίσεις σιγά-σιγά πάνω στην πούτσα μου, να βλέπω στα μάτια σου την καύλα σου. Θα τον πάρεις όλο μέσα σου και θα αρχίσεις το πάνω κάτω. Δε θα σταματήσεις άμα δε χύσουμε και οι δυο, εσύ πάνω στην κοιλιά μου κι εγώ μέσα στο εντεράκι σου να καείς από τα χύσια μου. Όταν ηρεμίσουμε, θα κατέβεις και με τη γλώσσα σου θα μαζέψεις τα χύσια σου από την κοιλιά μου και θα τα φας όλα σαν καλή πουτάνα. Θα πάμε για ένα μπανάκι και εκεί παίρνεις το πηδάλιο εσύ. Θα αρχίσουμε με ένα γλειφοκώλι να χαρώ τη γαμημένη τρυπά σου. Εσύ θα μου πάρεις πίπα έως ότου ετοιμάσεις την πούτσα που θα σου χαρίσει ξανά τη χαρά και την ευτυχία του έρωτα και όταν την έχεις έτοιμη, θα σε ξαπλώσω στο πλάι και θα σου τη χώσω με τη μια μέσα σου. Θα είσαι χαλαρός από το γαμήσι και δεν θα θες πολύ προσοχή να μην πονέσεις. Θα σε γαμάω για ώρα μέχρι να χύσει το κωλάκι σου. Μετά θα ανέβεις επάνω μου και θα γαμιέσαι όπως και όσο θες. Όταν θα είμαι σε θέση να χύσω, θα τον βγάλω και θα αδειάσω τα καυτά μου χύσια μέσα στο στόμα σου, να τα ρουφήξεις μέσα σου όλα και δε θα πλυθείς για να έχεις τη γεύση του έρωτα μας στο στόμα σου.

Θα σε πάρω αγκαλιά και θα πέσουμε για ύπνο. Το πρωί θα με ξυπνήσεις με ένα καλό τσιμπούκι. Καλό βράδυ καύλα μου!(Copyright protected OW ref: 93512)