Πίπα στις τουαλέτες (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πίπα στις τουαλέτες

Γεια σας και πάλι. Θα σας πω και το δεύτερο μέρος από την πρώτη ιστορία. Μετά την τέλεια πίπα στις τουαλέτες τις καφετέριας κι αφού αλλάξαμε τηλέφωνα με το μωρό, στέλναμε μηνύματα και φώτο για μια εβδομάδα γιατί θα έφευγαν οι δικοί της για 2 μέρες και θα είχαμε χώρο και χρόνο να βρεθούμε.

Όλη τη βδομάδα δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές τον έπαιξα με τόσα που λέγαμε και τις φώτο με εσώρουχα και γυμνές που μου έστελνε ή καύλα. Κανονίζουμε λοιπόν να πάω σπίτι της. Μου ανοίγει και βλέπω ένα σπίτι όλο κεριά παντού, χωρίς άλλα φώτα κι αυτή με ένα κολλητό κοντό σορτσάκι κι ένα ραντάκι από πάνω. Καύλωσα με τη μια. Οι βυζάρες της έτοιμες να πεταχτούν έξω, οι ρώγες να πετάνε και απ’ το σορτσάκι να διαγράφεται το στρινγκάκι.

Καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο σαλόνι. Αφού έβαλε κρασί να πιούμε και χάζευα την κωλάρα της. Κάθισε και μου είπε:

-    Το ξέρα ότι θα καυλώσεις με το που θα με δεις...

και άρχισε να με χαϊδεύει μέχρι που έφτασε στο καυλί μου, που ήταν τούμπανο. Εκεί δεν κρατήθηκα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να βγάζουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου, μέχρι που μείνανε γυμνοί, με αυτή να με πιπώνει κι εγώ να τις γλείφω το απαλό ξυρισμένο μουνάκι που έσταζε από καύλα.

Όσο πιο γρήγορα την έγλειφα και έβαζα τη γλώσσα μου στη μουνάρα της, τόσο πιο γρήγορα μου ρούφαγε το καυλί, με λύσσα μέχρι τα’ αρχίδια. Και εκεί έκανε αυτό που ήθελα πάντα να μου κάνει μια γυναίκα. Με έσπρωξε στο καναπέ και ανέβηκε πάνω μου, μου έπιασε τον πούτσο, τον κάρφωσε μέσα της και άρχισε να γαμιέται σα λυσσασμένη. Εγώ έπιανα τις τέλειες βυζάρες τις και της σφαλιάριζα τον κώλο, καθώς εκείνη έχυνε πάνω στο καυλί μου ασταμάτητα.

Θέλετε και τη συνέχεια τον 2 ημερών στο σπίτι τις καύλας;(Copyright protected OW ref: 91963)