Ανάμεσα σε κόσμο

Δημοσιεύθηκε από panos1979
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.71 (7 Votes)
Λοιπόν, χτες το Σάββατο πήγα με μια φίλη σε μια συναυλία, σε ένα μαγαζί. Αρχίσαμε να πίνουμε και να καπνίζουμε. Το μαγαζί ήταν πολύ σκοτεινό και είχε πάρα πολύ κόσμο, ήμασταν αρκετά στριμωγμένες στο μπαρ. Κάποια στιγμή που η φίλη μου χόρευε στη πίστα, εγώ καθόμουν στο μπαρ και τότε με πλησίασε ένας, δε θυμάμαι πώς τον λένε οπότε θα τον ονομάσω Νίκο, ένα όνομα με το οποίο έχω πολλά απωθημένα.

Ο Νίκος που λέτε, άρχισε να μου μιλάει στο αυτί γιατί ήταν δυνατά η μουσική. Μου έλεγε για τη μουσική στην αρχή, για το μαγαζί που βρισκόμασταν και άλλα αδιάφορα πράγματα. Όσο όμως μου μιλούσε, τόσο το σώμα του με πλησίαζε και το χέρι του άγγιζε τη μέση μου. Το στόμα του πλησίαζε όλο και πιο πολύ το αυτί μου, μετά άρχισε να μιλάει με λιγότερη ένταση και να ανασαίνει όλο και πιο βαριά μέσα στο αυτί μου. Η αίσθηση της αναπνοής του με ερέθισε και μου ξέφυγε ένας αναστεναγμός. Πρέπει να το κατάλαβε ότι με είχε ερεθίσει γιατί σταμάτησε να μιλάει και άρχισε να μου γλύφει το αυτί, ενώ έβαλε το χέρι του μέσα από τη μπλούζα μου και σιγά-σιγά το ανέβαζε και χούφτωσε το βυζί μου.

-    Πάμε στο μπάνιο μωρό μου να σου γλείψω τα βυζάκια σου;… μου είπε.

-    Όχι, μου αρέσει εδώ, στον κόσμο…

του απάντησα Και τότε, παραμέρισε το σουτιέν κατεβάζοντάς το και έσκυψε. Μπροστά στο μπαρ, ανάμεσα σε τόσο κόσμο άρχισε, πάνω από τη μπλούζα μου να δαγκώνει τις ρώγες μου και να τις τραβάει ενώ με το άλλο του χέρι χάιδευε το μουνάκι μου πάνω από το κολάν μου. Είχα ερεθιστεί τόσο που δε σκεφτόμουν τίποτα, ούτε τη φίλη μου, ούτε τον κόσμο που μας κοίταγε και του ξεκούμπωσα το φερμουάρ για να πιάσω το καυλί του.

Έπιασα τα μπαλάκια του και τον άκουσα να αναστενάζει. Με ανέβασε στο σκαμπό για να είμαστε στο σωστό ύψος, ώστε την ίδια στιγμή που αυτός έπαιζε με το βυζάκι μου, να μπορώ εγώ να παίζω με το καυλί του. Η μπλούζα μου είχε γίνει μούσκεμα από τη γλώσσα του, κολλούσε πάνω μου ενώ το μουνάκι μου αναζητούσε οπωσδήποτε τον πούτσο του μέσα μου. Συνέχισα να του χαϊδεύω το καυλί, το οποίο όλο και μεγάλωνε. Άρχισα να παίζω το καυλί του μέσα από το ξεκούμπωτο παντελόνι, με δυσκολία αλλά όλο και με πιο γρήγορη κίνηση ενώ αυτός μου δάγκωνε τις ρώγες σα να ήθελε να τις ξεριζώσει.

Δε χρειάστηκε πολύς χρόνος και προσπάθεια για να τελειώσει πάνω στο χέρι μου, μέσα στο ξεκούμπωτο παντελόνι του, ενώ ταυτόχρονα τελείωσα κι εγώ, μόνο με τα χάδια του, μπροστά σε όλο τον κόσμο. Όταν τελειώσαμε , μου χαμογέλασε και μου είπε:

-    Μωρό μου είσαι μεγάλη καύλα…

ενώ εγώ έγλειφα τα χύσια του από τα δάχτυλά μου. Μετά τον είδα να πηγαίνει στο μπάνιο, για να σκουπιστεί. Τότε πήρα τη φίλη μου και φύγαμε γρήγορα, δεν ήθελα να γυρίσει από το μπάνιο και να με αρχίσει στη φλυαρία πάλι.(Copyright protected OW ref: 89480)