Παρτούζα με τη γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από agalmatenios
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.75 (18 Votes)
Γεια σας παιδιά, θα σας πω και εγώ τη δικιά μας ιστορία. Είμαστε 23 ετών, παντρεμένοι με 1.5 χρόνων γιο. Εδώ και 2 χρόνια, έχω μια φαντασίωση. Να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου και με άλλον ένα, δηλαδή παρτούζα. Η γυναίκα μου, είναι απίστευτα εμφανίσιμη, περπατάει και τρελαίνει κόσμο.

Λοιπόν θα σας τα πω γρήγορα. Η δουλειά μου είναι να κάνω σεξ και να πληρώνομαι εδώ και 3 χρόνια. Έτσι πρότεινα στη γυναίκα μου επανειλημμένες φορές να το κάνουμε σαν επάγγελμα, ώστε να έχουμε περισσότερα λεφτά και να μπορέσουμε να νοικιάσουμε ένα πιο μεγάλο σπίτι και να ζούμε καθώς πρέπει. Έτσι έσκασε ένα ραντεβού να πάω και του πρότεινα να φέρω και μια γκόμενα μαζί και δέχτηκε. Έτσι πήγα με τη γυναίκα μου. Άρχισα να τη φιλάω, αυτός δίπλα γυμνός, άρχισα γλειφομούνι, καύλωσε η γυναίκα μου και της λέει:

-    Θα μου τον πιάσεις λίγο;

Αυτή πάνω στην καύλα της δεν το σκέφτηκε καν. Όλα είχαν γίνει πολύ απότομα, του τον έπιασε και του τον έπαιζε. Εγώ συνέχιζα το γλειφομούνι. Καυλωμένος της λέει ύστερα από 2 λεπτά να τον πάρει στο στόμα της. Η γυναίκα μου είχε έρθει σε σημείο λίγο πριν χύσει από το γλειφομούνι, έτσι τον πήρε στο στόμα της και εκεί άρχισε το παιχνίδι.

Τη βάζω στα 4, τη γαμούσα δυνατά και ο άλλος της έδινε πίπα. Μετά τη γυρνάω να μου παίρνει πίπα. Φοράει μια καπότα ο άλλος και χωρίς να ρωτήσει, χωρίς να πει τίποτα της τον καρφώνει και αρχίζει να τη σκίζει. Είχαμε καυλώσει όλοι. Δεν το περιμέναμε. Ο άνθρωπος ήξερε ότι η γυναίκα μου δεν το είχε ξανακάνει και γι' αυτό και ενθουσιάστηκε. Στο τέλος παιδιά τη γαμήσαμε κάνα 20λεπτο ασταμάτητα, σε όλες της στάσεις και τη χύσαμε στη μούρη και οι δύο. Εν τω μεταξύ η γυναίκα μου δεν πίνει τα χύσια. Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκε,, απλά άνοιξε το στόμα της και έβαλε και τα δύο πουτσοκέφαλα μέσα.

Τέλος έχουμε κάνει 4 ραντεβού σε ξενοδοχεία στην Αθήνα και πηγαίνουμε και παρτουζώνουμε τη γυναίκα μου. Αυτή γουστάρει παρά πολύ και δεν κρύβεται. Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα και μάλιστα βγάζουμε και κάνα ψιλό ώστε να μαζέψουμε λεφτά να κάνουμε και τον σκοπό μας πραγματικότητα. Αυτά… ευχαριστώ.(Copyright protected OW ref: 88685)