Μωρό μου δεν φταις εσύ (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail είναι το:

Κλείνουμε με το αγόρι μου ένα χρόνο σχέσης, σε λίγες μέρες... Με την κοπέλα μου κάτι λιγότερο...

Η κοπέλα μου είναι λεσβία και ξέρει ότι είμαι bi. Ξέρει για την κανονική μου σχέση που διατηρώ αυτό το διάστημα που είμαι μαζί της. Είναι ερωτευμένη μαζί μου, λιώνει όταν την κοιτάω στα μάτια, το νιώθω απ’ το ρυθμό της ανάσας της...

Την αγαπάω κι εγώ πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό κοριτσάκι, όμορφο και ναζιάρικο. Πολλοί λένε ότι οι λεσβίες κάποια απ’ τις δύο υπερτερεί.. η μία είναι η κούκλα και η άλλη το μπάζο. Στην περίπτωσή μας πάμε ένα όμορφο πακέτο μαζί και το λατρεύω!

Με κοιτάνε επίμονα και ζηλεύει και με την πρώτη ευκαιρία μου το δείχνει, όπως κι εγώ άλλωστε. Πολλές φορές όταν νιώθει την ανάγκη ότι της λείπω πάρα πολύ και είμαι με το αγόρι μου εκεί έχω ένα δίλημμα...

Θέλω πολλές φορές να τρέξω να την αγκαλιάσω, να τη γεμίσω με φιλιά σ’ όλο της το κορμί για να της δείξω πόσο πολύ την επιθύμησα.

Το αγόρι μου δεν έχει ιδέα τι γίνεται πίσω απ’ την πλάτη του (είμαι ένοχη γι’ αυτό), αλλά δεν μπορώ να του εκμυστηρευτώ κάτι τέτοιο. Πριν λίγα χρόνια είχε μια πολύχρονη σχέση και η κοπέλα του γύρισε τελικά σε λεσβία. Τότε είχε πάθει μεγάλο σοκ. Για χρόνια δεν ήθελε να δει γυναίκα μπροστά του.

Τώρα μετά από χρόνια μπαίνω εγώ στη ζωή, τον κάνω να με ερωτευτεί και να του πω ότι μ’ αρέσουν και οι γυναίκες... αυτό θα τον σκοτώσει! Θα τον καταρρακώσει! Δε λέω, περνάω πολύ καλά μαζί του, ότι θέλω μου το κάνει στο κρεβάτι κι εγώ το ίδιο. Γίνεται θυσία για την πάρτη μου.

Πολλές φορές με ρωτάνε άτομα και μου λένε:

-    «Πως μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο;»

Δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Υπήρξαν στιγμές που απ’ τη ζήλια της πήγε να με κάψει η Άννα με κάποια τηλεφωνήματα που προσπάθησα και προσπαθώ να καλύπτω.

Με την Άννα έχουμε κάνει τα απίστευτα! Μαζικά λεσβιακά παρτάκια αλλά πάντα δίνει μεγαλύτερη προσοχή σε μένα. Ξέρω ότι μπορεί που και που να έχει και κάποια άλλη κοπέλα αλλά δεν την αδικώ, απ’ τη στιγμή που εγώ δεν της δίνομαι ολοκληρωτικά.

Αν μου έβαζαν την Άννα και το αγόρι μου μαζί για να κάνουμε παιχνίδι.. δεν θα μπορούσα ποτέ!

Δεν έχω πάει ποτέ με δύο άντρες, δεν με εκφράζει κιόλας. Αλλά σε περίπτωση που υπήρχε κάποιος άλλος άντρας και κάποια κοπέλα... ο άντρας απ’ τη μεριά μου έμενε και μένει παραμελημένος... έτσι αντιδράω εγώ σαν Bitch καλώς η κακώς.

Όσο για το να είναι το αγόρι μου και να φέρει αυτός μια άλλη κοπέλα απλά και μόνο για να έχει δύο στο κρεβάτι (πράγμα που δεν έγινε)..! Τον ξέσκισα! Τον ζηλεύω υπερβολικά! Ξέρω ότι δεν έχω το δικαίωμα μιας και εγώ δεν είμαι καθαρή!

Μωρό μου... δεν φταις εσύ που έχω τόση αδυναμία στο γυναικείο σώμα...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")