Κάτι που μου αρέσει πολύ (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι μια κοπέλα τριάντα οκτώ ετών, ούτε πολύ ψηλή ούτε πολύ κοντή.
Μου αρέσει να ντύνομαι κανονικά ούτε πολύ έξαλλα ούτε πολύ καλογερίστικα. Δεν είμαι παντρεμένη διότι δεν θέλω να έχω μπελάδες στο κεφάλι μου και για να πούμε και την αλήθεια δεν πολυσυμπαθώ τους άντρες.

Έρχομαι κοντά σας διότι θέλω να μοιρασθώ μαζί σας κάτι που μου συνέβη τελευταία, και από τότε το κάνω τακτικά μόνη μου.

Είχα κατέβει για ψώνια στη πόλη. Φορούσα από πάνω ένα πουκάμισο και από κάτω ένα εφαρμοστό τζιν. Κάτω από το τζιν φορούσα ένα απλό λευκό κιλοτάκι με δαντέλα και καλσόν από πάνω.

Χαζεύοντας στην αγορά μου ήρθε να πάω στην τουαλέτα. Μπαίνω στο πρώτο μαγαζί, ρωτάω για τουαλέτα και μου είπαν ότι ήταν χαλασμένη. Μπαίνω στο δεύτερο μαγαζί είχε πολύ κόσμο και να πούμε και την αλήθεια σιχάθηκα.

Αποφάσισα να γυρίσω στο σπίτι να πάω τουαλέτα με την ησυχία μου. Πήρα το λεωφορείο της γραμμής. Είχε τρομερή κίνηση και εμπόδια που δεν πίστευα ότι θα τύχουν. Άρχισα να υποφέρω τρομερά. Και να χάνω τον έλεγχο.

Αποφάσισα να κατέβω. Κατέβηκα στην επόμενη στάση. Υπήρχε λιγότερος κόσμος αλλά τουαλέτα πουθενά. Δεν μπορούσα πλέον να κρατηθώ. Έκατσα πίσω από ένα αυτοκίνητο χωρίς να κατεβάσω τα ρούχα μου και αααχχχ.. ανακουφίστηκα.

Στην αρχή ντρεπόμουν όταν βρεχόμουν αλλά όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να μου αρέσει. Πήγα στο σπίτι φορώντας την ζακέτα μου μπροστά στο κατουρημένο μου τζιν.

Την επόμενη μέρα ήμουν στο σπίτι δεν είχα δουλειές και χάζευα στην τηλεόραση.
Μου ήρθε επιθυμία να πάω τουαλέτα και τότε σκέφτηκα πως θα ήταν εάν πήγαινα χωρίς να κατεβάσω το κιλοτάκι μου. Το δοκίμασα κατουρήθηκα απάνω μου.

Ένιωσα τρομερή ηδονή.
Από τότε το κάνω τακτικά είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.