Η πρώτη μου ξαδέρφη (αιμομιξία)

Δημοσιεύθηκε από joe79
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (2 Votes)
Γεια σας. Είχε έρθει η ξαδέρφη από Σουηδία στην Ελλάδα για διακοπές και έκατσε στο εξοχικό μας 8 μέρες. Ήταν 18 χρόνων, 1.65, με τέλειο κωλαράκι και κάτι βυζάκια που χωρούσαν το καθένα στο χέρι σου τέλεια. Οι δικοί μου θα την κοπανούσαν τις 3 τελευταίες μέρες, οπότε θα ήμασταν μόνοι μας.

Σηκωθήκαμε το πρωί και αφού ήπιαμε τον καφέ μας πήγαμε παραλία. Ήμασταν απόμερα, χωρίς κόσμο. Μόλις έβγαλε τη φόρμα η ξαδέρφη, έμεινα παγωτό. Φορούσε στρινγκ μαγιό πορτοκάλι και το επάνω ίσα-ίσα κάλυπτε τις ρώγες. Μου είπε ότι αυτό θα το φορούσε μόνο όταν θα έλειπαν όλοι. Εγώ καύλωσα αμέσως και το κατάλαβε. Μετά από μισή ώρα πετάει και το πάνω και έχω μείνει μαλάκας. Πήρε το λαδάκι και άρχισε να τρίβει τα μικρά βυζάκια της. Οι Ρώγες κάγκελο. Με φωνάζει να της βάλω στην πλάτη λαδάκι, κάθομαι από πίσω της και αρχίζω να την αλείφω.

Έρχεται και τουρλώνει το κωλαράκι της επάνω στον πούτσο μου. Εγώ άρχισα να περνάω τα χέρια μου και από μπροστά και να χαϊδεύω τα βυζάκια της. Έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς και τρίβονταν πάνω μου. Γυρνάει απότομα, μου δίνει ένα φιλί και βάζει το χέρι μέσα στο μαγιό και άρχισε να μου τον παίζει σιγά-σιγά, ώσπου τον έβγαλε έξω έσκυψε και τον πήρε όλο μέσα. Έκανε τέλειο και υγρό τσιμπούκι ώσπου έχυσα μέσα σε ένα λεπτό και τα ήπιε όλα.

Αφού μου τον καθάρισε καλά, γύρισε το σώμα της προς εμένα, τράβηξε το μαγιό στην άκρη και φανερώθηκε το ξυρισμένο υγρό βελούδινο μουνάκι της. «Τώρα η σειρά σου να με κανείς να χύσω» είπε. 10 λεπτά την έγλειφα και της έβαζα δάχτυλο στο κωλαράκι της ώσπου έχυσε και τα ήπια όλα. Το τι γαμήσι ακολούθησε 3 μέρες που ήμασταν μόνοι μας, δεν περιγράφεται. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα σας περιγράψω και τα υπόλοιπα.(Copyright protected OW ref: 87835)