Τρελό γαμήσι στο Camping (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Γιώργο, είμαι τριάντα τριών ετών και πέρσι το καλοκαίρι είχαμε πάει με την κοπέλα μου την Μαρία σε ένα Camping για Σαββατοκύριακο.

Η Μαρία έχει μεγάλα στητά βυζιά που μόνο που τα βλέπεις καυλώνεις. Μας αρέσουν πολύ τα παιχνίδια και να γαμιόμαστε σε δημόσιους χώρους.

Το πρώτο βράδυ, αφού είχαμε πηδηχτεί στην παραλία, πήγαμε στην σκηνή μας να κοιμηθούμε. Μετά από λίγο ακούγαμε βογκητά από την διπλανή σκηνή που μένανε δύο ζευγάρια. Καταλάβαμε ότι είχαν ανταλλάξει συντρόφους και ο ένας γαμούσε την γυναίκα του άλλου.

Μετά βγήκαν έξω και οι άντρες ήταν όρθιοι και οι γυναίκες τους τσιμπούκωναν. Εμείς καυλώσαμε πάλι και ανοίξαμε λίγο την σκηνή και κοιτάζαμε κρυφά. Καύλωσα πολύ και άρχισα να κάνω ένα πολύ ωραίο γλυφομούνι στην Μαρία.

Της ξέφυγε ένα βογκητό και μας πήραν είδηση. Ακούμε τον ένα άντρα να μας λέει:

-    «Αφού είστε κι εσείς καυλωμένοι, βγείτε έξω να το γλεντήσουμε όλοι μαζί».

Τότε βγήκα έξω και τους είπα:

-    «Παρτούζες δεν κάνουμε. Αν θέλετε μπορούμε μόνο να γαμηθούμε μπροστά σας».

Αυτοί δεχτήκανε με ένα όρο: να μας λένε εκείνοι τι και πότε θα το κάνουμε. Πήραν την Μαρία και την έδεσαν με χειροπέδες γυμνή σε έναν στύλο. Μου έφεραν έναν μεγάλο δονητή και μου είπαν να τον καρφώσω μέσα στο υγρό μουνάκι της.

Όσο το έκανα αυτό, οι άντρες μαλακίζονταν και οι γυναίκες έκαναν πλακομούνι. Μετά με διέταξαν να την τραβήξω από τα μαλλιά και να την γονατίσω μπροστά στην ψωλή μου.

Της είπαν να την ρουφήξει μέχρι το λαρύγγι της. Είπαν στις γυναίκες τους να κάτσουνε στα τέσσερα και τους έχωσαν τους πούτσους τους στις κωλοτρυπίδες τους. Ο ένας φώναζε στην γυναίκα του:

-    «Πάρτα παλιοπουτάνα!!! Χύνω γαμιόλα!!!»

Τότε πήγε στο στόμα της άλλης, ενώ την γαμούσε ο άντρας της για να του γλύψει τα χύσια. Η άλλη ήρθε κοντά μας και με πρόσταξε να λύσω την κοπέλα μου και να την γαμήσω στα όρθια. Τότε έκαναν όλοι έναν κύκλο γύρω μας και μαλακιζόντουσαν καθώς μας  έβλεπαν.

Τότε έβαλα την Μαρία στα τέσσερα, ακούμπησα τον πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα της και της έσκισα τον κώλο της. Ήρθε η μια κοπέλα και της έβαλε ένα μεγάλο αγγούρι στη μουνάρα της.

Αμέσως κατάλαβα ότι η Μαρία έχυνε και οι άλλοι μου φώναζαν:

-    «Χώσ' της το βαθιά!!!»

Εκείνη τη στιγμή άδειασα τα χύσια μου μέσα στον  κώλο της και οι άλλοι δύο έχυναν στο στόμα της άλλης γυναίκας.

Εξαντλημένοι  πήγαμε όλοι για ύπνο ξέροντας ότι είχαμε ακόμα ένα βράδυ γεμάτο γαμήσι.